Anna Wintour napušta Vogue?

04.04.2018.

Glavna urednica Voguea i umjetnička direktorica Condé Nasta uskoro bi mi mogla napustiti ove pozicije

Prema raznim izvorima Anni Wintour, koja je 1988. godine preuzela mjesto glavne urednice Voguea, rujansko izdanje ove godine moglo bi biti posljednje.

New York Post tvrdi da bi njezina zamjena u Vogueu mogao biti Edward Enninful iz britanskog Voguea. Nije bilo nikakvih spekulacija o tome tko će preuzeti titulu umjetničke direktorice koju je zaradila 2013. godine, ulogu u kojoj nadgleda cijeli set časopisa Condé Nasta.

Glasnogovornici Voguea i Condé Nasta prokomentirali su ove vijesti, rekavši: “Mi osporavamo ove glasine,” ali odbili su govoriti konkretnije o planovima Anne Wintour.

Kao što je napomenuo Hollywood Reporter, vijesti “dolaze usred nove ere u izdavaštvu u kojem je zamijenjeno nekoliko tiskanih izdavača i dugogodišnjih urednika raznih izdanja Condé Nasta. Radhika Jones nedavno je preuzela mjesto od legendarnog urednika Graydona Cartera na Vanity Fairu , a glavnu urednicu Glamura Cindi Leive zamijenila je CNN-ova urednica Samantha Barry.” Prije toga Lindu Wells iz Allurea nakon 14 godina zamijenila je Michelle Lee.

Piše: A.D.
Foto: Profimedia

Preporučujemo

Pročitajte i...

Kako ostati stajliš u visokoj trudnoći uz Giovannu Engelbert

Modna urednica pokazuje kako ostati ženstvenom u drugom stanju

VOGUE_RESERVED

Oduševila nas je ova modna suradnja

Kolekcija za noć u kojoj ćete blistati na podiju

Prosinački broj časopisa Elle vas čeka na kioscima

Elle Style Awardsom nagrađen model godine Matea Brakus krasi naslovnicu najnovijeg broja

▲ Povratak na vrh