Carine Roitfeld je postala stilska konzultantica za brend Karl Lagerfeld

01.04.2019.

Par koji je mnogo puta radio zajedno tijekom godina

Carine Roitfeld preuzet će novu ulogu u istoimenoj modnoj marki nedavno preminulog Karla Lagerfelda. Ona je postala stilski savjetnik brenda. Potpisala je ugovor u kojem je dogovoreno kako će na toj poziciji biti naredne tri sezone.

 

 

Tijekom karijere Roitfeld je u više navrata blisko surađivala s Lagerfeldom, uključujući i zajedničko izdavanje knjige pod nazivom Mala crna jakna, kao i rad na Lagerfeldovoj suradnji s H&M markom još 2004. godine. Blisko je surađivala s Karl Lagerfeld brendom od početka ove godine sastavši zbirku nazvanu The Edit By Carine Roitfeld, koja će biti objavljena u rujnu 2019.

 

 

“Blagoslovljena sam i zahvalna što sam imala priliku raditi s Karlom toliko godina – dijelili smo ne samo profesionalni odnos, nego i duboko prijateljstvo”, izjavila je Roitfeld. “On će uvijek biti legenda koja je redefinirala pojmove mode, fotografije i celebrityja. Čast mi je surađivati ​​s Karl Lagerfeld brendom kao savjetnik za stilu, predstavljajući njegovu ikoničnu viziju za nadolazeće tri sezone.”

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Preporučujemo

Pročitajte i...

Šetnja Parizom: Olivia Palermo u savršenoj jesenskoj jakni

Trendseterica u vjetrovki Karl Lagerfeld

LVMH će osnovati modnu nagradu u čast Karla Lagerfelda

Dodjela nagrada za mlade dizajnere LVMH zakazana je 4. rujna u Parizu

Met priprema izložbu o Karlu Lagerfeldu

Njujorški muzej spreman je odati počast pokojnom dizajneru

▲ Povratak na vrh