Carine Roitfeld je postala stilska konzultantica za brend Karl Lagerfeld

01.04.2019.

Par koji je mnogo puta radio zajedno tijekom godina

Carine Roitfeld preuzet će novu ulogu u istoimenoj modnoj marki nedavno preminulog Karla Lagerfelda. Ona je postala stilski savjetnik brenda. Potpisala je ugovor u kojem je dogovoreno kako će na toj poziciji biti naredne tri sezone.

 

 

Tijekom karijere Roitfeld je u više navrata blisko surađivala s Lagerfeldom, uključujući i zajedničko izdavanje knjige pod nazivom Mala crna jakna, kao i rad na Lagerfeldovoj suradnji s H&M markom još 2004. godine. Blisko je surađivala s Karl Lagerfeld brendom od početka ove godine sastavši zbirku nazvanu The Edit By Carine Roitfeld, koja će biti objavljena u rujnu 2019.

 

 

“Blagoslovljena sam i zahvalna što sam imala priliku raditi s Karlom toliko godina – dijelili smo ne samo profesionalni odnos, nego i duboko prijateljstvo”, izjavila je Roitfeld. “On će uvijek biti legenda koja je redefinirala pojmove mode, fotografije i celebrityja. Čast mi je surađivati ​​s Karl Lagerfeld brendom kao savjetnik za stilu, predstavljajući njegovu ikoničnu viziju za nadolazeće tri sezone.”

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Preporučujemo

Pročitajte i...

Bella i Gigi Hadid uz ostale supermodele današnjice zasjale u Firenci!

Impresivna kolekcija Carine Roitfeld za LuisaViaRoma

Legendarna Carine Roitfeld predstavila je svoju prvu liniju parfema

Kako je legendarna modna urednica ostvarila svoj dugogodišnji san?

Prva Chanelova revija bez Karla Lagerfelda nije razočarala

Virginie Viard uspješno preuzela poziciju umjetničke direktorice

▲ Povratak na vrh