Čarobni modni dodaci Louis Vuitton s umjetničkim potpisom

02.07.2019.

U suradnji s umjetnikom Alexom Israelom

Renomirana modna kuća Louis Vuitton lansirala je novu kolekciju modnih dodataka namijenjenu sezoni jesen/zima 2019., a koja je nastala u suradnji s poznatim multimedijalnim umjetnikom, piscem i dizajnerom iz Los Angelesa, Alexom Israelom.

 

 

Kolekcija, koja se sastoji od osam šalova i marama, odiše zanimljivom art vibrom spajajući tako umjetnost i modu u nešto svakodnevno i nosivo. Jedna strana marama rekreira umjetnička djela Alexa Israela dok je druga strana ukrašena prepoznatljivim LV logom poznate modne kuće kreirajući tako posebne statement komade koji će zaokružiti svaki styling i učiniti ga posebnim.

 

 

Šalovi su izrađeni od svile i kašmira i izgledaju posebno elegantno i profinjeno, a na vizualima je, kao zaštitno lice kampanje, zaogrnuta komadima iz ove posebne kolekcije zablistala predivna Karlie Kloss.

 

 

Suradnja s umjetnikom Alexom Israelom dio je većeg projekta. Radi se, naime, o novom pop-up butiku brenda Louis Vuitton na Beverly Hillsu, a koji je zamišljen kao jedinstveni shop-muzej. Osim kupovine, Louis Vuitton X nudi fantastično putovanje kroz 160 godina dugu povijest poznate modne kuće, kao i presjek svih modnih suradnji i kreativnih zaokreta.

 

Piše: T.L.
Fotografije: Louis Vuitton

Preporučujemo

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh