Frida Giannini planira veliki povratak u svijet mode

04.02.2019.

Bivša Guccijeva kreativna direktorica se vraća

Talijanska dizajnerica otišla je s mjesta kreativne direktorice modne kuće Gucci u 2015. godini i od tada nije se puno angažirala u modnoj industriji. No, čini se da će 2019. godina biti godina povratka u modni svijet za dizajnericu.

 

 

U nedjelju dala je intervju za Il Sole 24 Ore i otkrila kako planira nove projekte vezane uz modnu industriju, koji bi trebali biti predstavljeni ove godine.

 

 

„Tijekom ovih godina predstavljeno mi je nekoliko ponuda za projekte: neke sam odbacila, a neke sam razmotrila. Moguće je da će ove godine biti zanimljivih vijesti.” izjavila je Frida. ” Ukoliko se odlučim za povratak u modu, voljela bi da je to u ne toliko zahtjevnoj ulozi kao što je bila ona kreativne direktorice u Gucciju.”

Giannini je naglasila kako joj je zadnjih nekoliko godina koje je provela izvan modne industrije dalo vremena za razmišljanje i vraćanje objektivnosti, koje nije imala tijekom rada za Gucci. Frida se zadnjih nekoliko godina posvetila odgajanju kćeri Grete koju ima s bivšim Guccijevim izvršnim direktorom Patrizijem di Marco.

Piše: N.B.
Fotografije Profimedia

Preporučujemo

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh