Haljine koje ćemo obožavati ove jeseni

27.08.2019.

Upečatljivi dizajn koji privlači poglede

U slučaju da vam je promaknulo, 2019. godina (koja se rapidno približava svome kraju!) bila je obilježena it haljinama, a ako je suditi prema fotografijama trendeseterica jedan će neobičan model haljine zavladati i hirovitim modnim trendovima nadolazeće nam jeseni.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monikh Dale (@monikh) on Aug 23, 2019 at 4:21am PDT


Trend se, doduše, kotrlja već neko vrijeme, no svoj će vrhunac, vjerujemo, dosegnuti upravo nakon dugog i vrućeg ljeta. Radi se, naime, o haljinama s miješanim, kombiniranim uzorcima, a ovaj neobičan, vrlo upečatljivi trend vjerojatno ste već viđali na silnim #ootd fotkama fashionistica.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem) on May 2, 2019 at 11:55am PDT


Trend je započeo modni brend Rixo, no popularnost haljina s paletom uzoraka nagnao je i druge brendove da svoje ponude ispune ovim it modelima. Što se nas tiče, posebno su lijepi lepršavi modeli maksi dužina koji kombiniraju različite motive cvjetnih uzoraka, no ako ste pobornica eklektičnog stila odijevanja tada će vam se vjerojatno sviđati i modeli koji spajaju “nespojive” uzorke poput floralnih s točkicama ili pak kariranim uzorkom.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Style Stalker (@thestylestalkercom) on Aug 9, 2019 at 3:18am PDT


Ovakve haljine dovoljno su upečatljive da uz njih ne trebate razbijati glavu razmišljajući o nakitu ili pak drugim detaljima. Jednostavne sandale s remenčićima i decentne naušnice bit će sasvim dovoljne da upotpunite svoj look.

 

Piše: T.L.
Fotografije: Instagram

Preporučujemo

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh