Hermèsova posljednja revija promišljen je marketinški potez

Hermès
16.03.2017.

Renomirana francuska kuća nedavno je u Los Angelesu priredila pravi modno-scenski spektakl

Iako je prije svega sinonim za sedmu umjetnost i glamurozne filmske zvijezde, Los Angeles postaje sve zanimljiviji i modnoj industriji.

Samo u proteklih par sezona, svoje su revije tamo održale mnoge modne kuće, od Tom Forda i Saint Laurenta, do Moschina i Tommy Hilfigera, a posljednji u nizu brandova koji se u punom sjaju predstavio publici na kalifornijskoj obali je Hermès.

Renomirana francuska kuća nedavno je u Los Angelesu priredila pravi modno-scenski spektakl, a sve povodom predstavljanja muške kolekcije za sezonu proljeće/ljeto 2017. Kolekcija je originalno predstavljena u Parizu još prošlog lipnja, ali je Axel Dumas, trenutni predsjednik kompanije, stvari odlučio odvesti korak dalje i upriličio još jednu reviju specijalno za svoje američke klijente.

 

Hermès

 

No, revija je bila tek dio dobro promišljenog marketinškog poteza pa je gotovo dvjesto gostiju moglo uživati u odličnom tulumu i brojnim uzbuđenjima poput tematskih soba ili igara iz zabavnih parkova. U sobi označenoj natpisom ‘PLEASE DO TOUCH’, gosti su mogli dotaknuti i osjetiti teksturu najfinijih kašmira, koža i ostalih materijala koje Hermès koristi u izradi svojih modnih dodataka.

„Uvijek nastojimo miješati dvije stvari – prvo, našu tradiciju i umijeće, i drugo, ne želimo biti preozbiljni, već kreirati malo čarolije,“ izjavio je Dumas nakon revije koja je pokazala kako im i jedno i drugo jako dobro ide. Los Angeles je nakon ovoga definitivno začaran Hermèsovom magijom.

 

Hermès

 

Maja Karnik
Foto: Getty

Pročitajte i...

SS20 trend- Ovog proljeća nosimo najmekšu kožu od glave do pete

Već razmišljamo što ćemo nositi kad zatopli!

Povijest francuske mode kroz predivne ilustracije Megan Hess

U novoj knjizi „Elegance: The Beauty of French Fashion“

Hermès pokreće beauty liniju!

Odlične vijesti za sve obožavatelje legendarnog francuskog brenda

Kako izgleda torba prodana za više od milijun kuna?

Hermès je još jednom oborio rekord za najskuplje prodanu torbu u Europi

Ponestaje kože za luksuzne torbe?

Postojeći uzgoj životinja ne uspijeva zadovoljiti rastuću potražnju za luksuznim proizvodima od kože

▲ Povratak na vrh