H&M je predstavio novu modnu junakinju „The Glam Explorer” u sklopu doživljaja imerzivnog teatra u Sedoni

14.03.2019.

Koje avanture čekaju glamuroznu istraživačicu H&M-a?

U gradu Sedoni u američkoj saveznoj državi Arizoni, koji je poslužio kao mistična pozadina, odabrani ambasadori i predstavnici medija bili su pozvani na sudjelovanje u rasplitanju jedinstvene priče nadahnute duhom ovog jedinstvenog mjesta. Fantastična priča prema posebno osmišljenom scenariju se temeljila na glamuroznoj muzi ove kolekcije, „The Glam Explorer”.

 

 

„The Glam Explorer”, je glamurozna pustolovna muza koja ne pristaje na to da je odjeća sputava, dok je njezina želja za lutanjima vodi od zavodljivih azurno plavih bazena smještenih na krovovima Sedone, pa sve do divljih pustinjskih krajolika.

 

 

Uzvanici su imali priliku prisustvovati jedinstvenim izvedbama u sklopu kojih je predstavljena kolekcija, kao što su baletni spektakl na vodi u izvedbi skupine Aqualillies, akustična izvedba glazbene skupine The Staves, fiktivno kampiralište i akrobacije na BMX biciklima.

 

 

Događanje su vodila tri izmišljena prijatelja koji su ujedno imali i ulogu domaćina i provodili uzvanike kroz dramaturški inscenirane scene. Imerzivni detalji kao što su tajnovite osobne poruke, inscenirana radio emisija i lažne jutarnje novine umetnuti su kao dio priče kako bi se uzvanike dodatno privuklo u samu naraciju.

 

 

Vrhunac narativa obuhvaćao je spektakularna plesna izvedba, nakon koje je uslijedio intimni koncert kantautorice Maggie Rogers.„Želja nam je bila preuzeti ustaljeni modni obrazac i iz temelja ga izmijeniti primjenom načina razmišljanja uobičajenog za zabavnu industriju. Jedinstveni format imerzivnog teatra omogućio je našim uzvanicima, kupcima i obožavateljima da kroče u svijet kolekcije SS19,” ističe Kattis Bahrke, Head of Creative Marketing and Communication H&M.

 

 

Piše: N.B.
Fotografije: H&M

Preporučujemo

Pročitajte i...

Fantastični rock chic o kojem svi pričaju

Pre-fall kolekcija poznate modne kuće

H&M objavio kolekciju novog gostujućeg dizajnera!

Giambattista Valli za švedski brend

Kako je H&M pretvorio park-šumu Grmoščica u idiličan prirodni showroom

Prva kolekcija na svijetu proizvedena od kombinacije prerađenih vlakana ananasa, citrusa, reciklirane plastike, stakla i srebra dostupna je od danas i u Hrvatskoj

Koje će tenisice biti najpopularnije u 2019.?

Deset tenisica koje dominiraju u svijetu obuće

▲ Povratak na vrh