Kako izgleda stvaranje revije luksuznog brenda?

10.01.2020.

Making of pariške SS2020 revije brenda Amiri

Američki brend AMIRI strelovito raste od svog osnutka 2014. godine i u vrlo se kratkom roku popeo u sam vrh visoke mode. Komadi s Amiri potpisom dostupni su u velikom broju luksuznih trgovina diljem svijeta, sudjeluju na najvažnijim tjednima mode, a o velikom uspjehu brend strategije Mikea Amirija pisali su brojni mediji, uključujući i Forbes. No što sve stoji iza kreiranja kolekcije i njezine finalne prezentacije? Kako u samo nekoliko minuta predstaviti preko 300 komada muške i ženske odjeće, cipela i accessoiresa bez da se razvodni cjelokupna vizija brenda?

Kratki dokumentarac u trajanju od 15 minuta odgovorit će na ova pitanja i pokazati put od kreiranja odjeće, preko castinga modela i organizacije do posljenjih koraka pripreme par sati prije revije, i konačno, same revije u koju su uloženi mjeseci i mjeseci pažljivog planiranja i truda. Cijeli Amiri SS2020 making of dokumentarac pogledajte u nastavku.

 

 

Piše: L.H.

Fotografije: Profimedia, Youtube

Pročitajte i...

Nema predaha za Rihannu. Savage X Fenty ima novu kampanju.

Kako izgleda nova Rihannina kolekcija donjeg rublja?

Outfiti za zlatni kavez po uzoru na Betty Draper

Prelijepa i mrvicu neuravnotežena supruga Dona Drapera cijelu prvu sezonu „Mad Mena“ gotovo pa nikad nije izlazila iz kuće, prešetavajući se po svom zlatnom kavezu u haljinama raskošnog cvjetnog printa. Copy-paste!

ELLE Stilske Vježbe vas pozivaju da se sredite i za po doma!

Konačno imate legitiman razlog za srediti se head-to-toe!

Eklektičan nakit koji će vam izmamiti osmijeh

Neobične naušnice s potpisom SAFSAFU

▲ Povratak na vrh