Koji se modni dodaci savršeno slažu s večernjim haljinama?

27.06.2019.

Pročišćenost i minimalizam

Dizajnerica Diana Viljevac, koja ove godine slavi 10 godina rada, ne prestaje iznenađivati pa nas je počastila opsežnom i koloristički nadmoćnom kolekcijom modnih dodataka koji se savršeno slažu s elegantnim večernjim haljinama, a da su ujedno i iskoristivi u drugim prigodama.

 

 

Kao i u prethodnim kolekcijama, dizajnerica je na prvo mjesto stavila multifunkcionalnost modnih dodataka kako bi svaki od njih mogao biti iskorišten i u dnevnim i večernjim prigodama. Podesive ručke koje se mogu i skinuti, decentno istaknut logo u zlatnoj boji i kvalitetna izrada su prvo što primjećujete pregledavajući bogatu ponudu, a ljubiteljice mode posebno cijene prostranost srednje torbe Kate i nježne linije manje torbe Sia.

 

 

Dizajnerica napominje da boje koje su zastupljene u ovoj kolekciji nisu odabrane slučajno; naime poznata je po širokoj paleti boja u kojima izrađuje haljine te se mogućnostima takve izrade ističe na našoj modnoj sceni: „željela sam izraditi modne dodatke koji neće odvlačiti pozornost s osobe i odjeće koju nosi, već će savršeno nadopuniti styling. Torbe i remenje dolazi u pastelnim bojama poput plave i ljubičaste koje na najbolji način razbijaju monotone outfite, ali tu su i zemljani tonovi koji smiruju jače modne kombinacije.“

 

 

U ulozi modela našla se Mia Kuleš koja je zanimljivo spojila eleganciju i eklektičnost te predstavila kolekciju u kreativnom izdanju.

 

Fotografije: Press

Preporučujemo

Pročitajte i...

Balenciaga prodaje torbicu za bocu s vodom koju si rijetko tko može priuštiti

Odjednom nam držati bocu u ruci i nije tako teško...

20 poklona koji izgledaju skupo, ali su u stvarnosti bezobrazno jeftini

Za ljude koji su vam dragi, ali ne baš toliko dragi

Modni dodaci koji će uljepšati svaku proljetnu kombinaciju

Jednostavni detalji koji će promijeniti svaku kombinaciju

Karla osvaja svemirska modna prostranstva

I na Mjesecu postoji modni život!

▲ Povratak na vrh