Koji se modni dodaci savršeno slažu s večernjim haljinama?

27.06.2019.

Pročišćenost i minimalizam

Dizajnerica Diana Viljevac, koja ove godine slavi 10 godina rada, ne prestaje iznenađivati pa nas je počastila opsežnom i koloristički nadmoćnom kolekcijom modnih dodataka koji se savršeno slažu s elegantnim večernjim haljinama, a da su ujedno i iskoristivi u drugim prigodama.

 

 

Kao i u prethodnim kolekcijama, dizajnerica je na prvo mjesto stavila multifunkcionalnost modnih dodataka kako bi svaki od njih mogao biti iskorišten i u dnevnim i večernjim prigodama. Podesive ručke koje se mogu i skinuti, decentno istaknut logo u zlatnoj boji i kvalitetna izrada su prvo što primjećujete pregledavajući bogatu ponudu, a ljubiteljice mode posebno cijene prostranost srednje torbe Kate i nježne linije manje torbe Sia.

 

 

Dizajnerica napominje da boje koje su zastupljene u ovoj kolekciji nisu odabrane slučajno; naime poznata je po širokoj paleti boja u kojima izrađuje haljine te se mogućnostima takve izrade ističe na našoj modnoj sceni: „željela sam izraditi modne dodatke koji neće odvlačiti pozornost s osobe i odjeće koju nosi, već će savršeno nadopuniti styling. Torbe i remenje dolazi u pastelnim bojama poput plave i ljubičaste koje na najbolji način razbijaju monotone outfite, ali tu su i zemljani tonovi koji smiruju jače modne kombinacije.“

 

 

U ulozi modela našla se Mia Kuleš koja je zanimljivo spojila eleganciju i eklektičnost te predstavila kolekciju u kreativnom izdanju.

 

Fotografije: Press

Pročitajte i...

Futuristički modeli u najnovijoj kolekciji Diesel satova

Odvažan i buntovan, Diesel ne slijedi trendove - on ih stvara

Voluminozni i ženstveni komadi s kojima samopouzdano ulazimo u jesen!

Nikad odvažnija kolekcija dizajnerice Diane Viljevac

Balenciaga prodaje torbicu za bocu s vodom koju si rijetko tko može priuštiti

Odjednom nam držati bocu u ruci i nije tako teško...

▲ Povratak na vrh