Legendarni dizajner Alber Elbaz izabrao studente iz najbolje modne škole na svijetu za završnu reviju

24.06.2019.

"Živimo u svijetu kontradikcija", izjavio je direktor Polimode

Ovogodišnja završna revija diplomaca Polimode, koja od nedavno slovi i za jednu od najboljih modnih škola u svijetu po utjecajnom The Business of Fashion, ove je godine bila posebna po prisustvu Albera Elbaza koji je sa Sarom Kozlowski (mentorice kursa) birao studente za ovo specijalno večer u Firenci ( Pitti Uomo 96).

 

 

U žiriju ovog događaja u Manifattura Tabacchi bili su važni modni znalci – od glavnog urednika Vogue Italia/ L’Uomo Vogue (Emanuele Farneti) do direktorice najveće svjetske online prodavnice (Alibaba) Christina Fontana. Našli su se tu i digitalni influenser Bryanboy ali i Emilio Pucci’s Deputy Chairman & Image Director,Laudomia Pucci, zatim Fabio Piras iz londonskog Central St Martinsa, Alexander Werz iz PR agencije, Karla Otto kao i Editor-in-Chief Hypebeast-a Arby Li.

 

 

Na reviji koja je prikazala kreacije 22 studenta uz energične ritmove Supernature ( Cerrone,1977) sto je bila i tematika ovogodišnjeg izdanja Polimode, pobijedio je Francesco Malandrini s kolekcijom HERD – la mandria ( Stado).

 

 

Piše: Svetlana Knežević
Fotografije: Press

Preporučujemo

Pročitajte i...

Tko su modni pobjednici 2019. godine?

Iz Lysta su stigle ovogodišnje statistike

Dva super-poznata brenda predstavljaju zajedničku kolekciju!

Kad se udruže Victoria’s Secret i For Love & Lemons

Uron u kariranu modu, pernatu avangardu i ode ženskoj snazi

Svo bogatstvo kasnojesenske mode od danas na kioscima

Glamurozni ulazak na hrvatsko tržište modne tvrtke MONA

Brojne poznate Hrvatice i predstavnici medija uživali su u elegantnoj atmosferi zagrebačkog Muzeja Mimara gdje je upriličena večera za osamdeset odabranih uzvanika i prezentacija limitirane kolekcije „Moonlight“ s potpisom poznate modne tvrtke Mona.

▲ Povratak na vrh