Ljeto stiže s novim Elleom!

19.05.2018.

Lipanjski Elle vas od danas čeka na svim kioscima i donosi pregršt poslastica za uvod u dugo toplo ljeto

Stigao je lipanjski Elle! Novi broj donosi pregršt sjajnih priča, raskošnu modu koja nas uvodi u ljeto, savjete o ljepoti, ali i Elle Decor koji svaki čitatelj ovog mjeseca dobiva na poklon.

Naslovnica novog broja prenosi raskošnu modnu priču s favoritima za proljetne i ljetne dane koji su okupani nezaobilaznim cvjetnim printevima i aplikacijama. Donosimo vam i sve o prugicama i PVC-u iz kojh se ovog ljeta ne skidamo, dok je must have komade za vruću sezonu za nas izdvojila stilistica Ana Nikačević.

Velika tema broja je prijateljstvo u doba društvenih mreža o kojem piše Nada Mirković, dok je Ana Fazekaš istražila postoji li granica u onome što objavljujemo na društvenim mrežama i možemo li ikada podijeliti previše informacija. Mirjana Brabec vam donosi priču o tri mlade nade hrvatske glumačke scene – Ivanu Colariću, Robertu Budaku i Filipu Vidoviću. Naša modna ekspertica Maja Karnik se osvrnula na procvat sekundarnog tržišta visoke mode.

Kad je ljepota u pitanju, naša urednica ljepote Mihaela Batinić vas vodi kroz pripeme za ljetne avanture koje uključuju pravi omjer njegujućih i zaštitnih mjera za kosu i kožu, ali i jačanje psihološke otpornosti.

Uz sve to, u novom broju saznajte sve o ELLE Boutiqueu, novom Elleovom eventu koji stiže u prekrasni lapidarij Arheološkog muzeja i na zagrebačku subotnju špicu dovodi najuglednija imena domaće modne scene.

Novi Elle potražite na svim kioscima od danas, 19. svibnja.

ELLE. Ljepota je unutra.

Preporučujemo

Pročitajte i...

Bajkoviti nadrealizam uvodi nas u modnu jesen

Rujan donosi romantičnu snagu ženskog duha

Ljeto je ljepše i ispunjenije... uz novu Sensu

Stigao je kolovoz, a s njim i nova Sensa. Od petka 2. 8. potražite je na kioscima i ne zaboravite na limitirani paket Sensa s knjigom za 39.90 kuna!

Cosmopolitan + Cosmo bikini = super ljeto!

Sve što vam treba ovo ljeto je Cosmopolitan ljetni paket! Vi birate želite li pink ili crni badić. Ili možda oba pa ih možete furati na 4 načina. Badić u crnoj boji je ONE SIZE, a pink je dostupan u veličinama S/M i L. Potražite kolovoško izdanje Cosmopolitana na svim kisocima od 25. srpnja, kao i eskluzivni ljetni paket Cosmopolitan + badić po cijeni od 59,90 kuna na frekventnijim prodajnim mjestima

Koji je vaš modni alter ego?

Ljeto donosi novi modni đir

▲ Povratak na vrh