Ljubavni trokut i opsesija u šarmantnom kratkom filmu Saint Laurenta

29.04.2019.

Sin Seana Penna odigrao je glavnu ulogu

“Dogovor”, tako bismo mogli prevesti naziv ekskluzivnog kratkog modnog filma Breta Eastona Ellisa. Sami video traje nešto više od tri minute, što ne sprječava gledatelja da uđe u priču, osjeti sve nijanse drame i što je najvažnije, razmotri detalje odjeće Saint Laurenta.

 

Na parceli u luksuznoj vili usred ljeta film prati ljubavni trokut Hoppera Penna (sina Seana Penna) i modela – Tes Linnenkoper i Dakote Lindvalla, koji se u filmu pojavljuju obućeni u kreacije iz kolekcije modne kuće Saint Laurent i kreativnog direktora Anthonyja Vaccarella: točkaste košulje, kožne jakne i haljine u leopard printu dio su nezaboravne drame.

Redatelj Bret Easton Ellis je izjavio o projektu: “Ovaj kratki film za Saint Laurent govori o ljubomori i romantičnoj opsesiji. O onome što projiciramo u neutralnu stvarnost kada smo zarobljeni u našim željama. Biti zaljubljen često čini opipljiv svijet fiktivnim. A taj osjećaj može biti još jači kada ste mladi i ne tako pragmatični. Uživao sam istražujući tu ideju, uspoređujući eleganciju svijeta likova s previranjima i sanjivom zbrkom koju doživljavaju.”

 

Piše: N.B.
Fotografije: Instagram/Profimedia

Pročitajte i...

Rami Malek u ulozi modela? Može!

Poznati glumac u kampanji za Saint Laurent

High street i dizajnerske opcije za novogodišnje cipele

Uplešite u novu godinu s ovim ljepoticama na nogama

Povijest francuske mode kroz predivne ilustracije Megan Hess

U novoj knjizi „Elegance: The Beauty of French Fashion“

Saint Laurent ima jako cool resort kolekciju

Rock vibra poznate modne kuće

▲ Povratak na vrh