Tom Ford već je odbio Melaniju Trump

Tom Ford
02.12.2016.

Dizajner pomno bira tko će i kako nositi njegove kreacije

“Moja odjeća je preskupa”, odgovorio je Tom Ford kada su ga u nedavnom intervjuu priupitali hoće li njegove kreacije moći vidjeti na Melaniji Trump, Prvoj dami SAD-a. “Pitali su me da je odjenem prije dosta godina i odbio sam. Ona ne predstavlja nužno moj imidž”, nastavio je, objasnivši kako misli da bi osobe na takvim funkcijama trebale birati skromniju odjeću.

Činjenica da je Michelle Obamu odjenuo samo jednom, i to kada je išla u posjet britanskoj kraljici, ide mu u prilog: “To mi se činilo primjerenim. Uostalom, živim u Londonu”.

Kontroverza koju je supruga novoizabranog američkog predsjednika proizvela u modnim krugovima započela je s otvorenim pozivom dizajnerice Sophie Theallet. “Kao netko tko zastupa pravo na različitost i osobne slobode, ne namjeravam surađivati s Melanijom Trump”, izjavila je tada, a na njezinu su stranu u međuvremenu stao je i Marc Jacobs koji je izjavio kako “ga nimalo ne interesira odijevanje Melanije Trump”.

 

 

S druge su se pak strane našli dizajneri poput Tommyja Hilfigera koji je podržao izbor Amerikanaca, rekavši: “Mislim da je Melania jako lijepa žena i da bi svaki dizajner trebao biti ponosan da je odjene“. Ne sumnjamo da će i brojni drugi dizajneri pohrliti k prigodi da odjenu jednu od trenutno medijski najzanimljivijih ličnosti.

 

N.K.
Foto: profimedia

Pročitajte i...

Donald Trump napao Toma Forda, ovaj put tijekom intervjua

Za promjenu, barem nije koristio Twitter

Melania Trump

Ovaj će dizajner osmisliti kostim Melanije Trump

Ipak nisu svi odbili buduću prvu damu SAD-a

Melania Trump

Oni ipak žele da njihove haljine nosi prva dama SAD-a

Domenico Dolce i Stefano Gabbana nemaju ništa protiv, štoviše...

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger stao u obranu Melanije Trump

Poznati američki dizajner smatra kako bi svi dizajneri trebali ponosno dočekati priliku da odjenu novu Prvu damu SAD-a

Gigi Hadid se narugala s Melanijom Trump

Manekenka je na dodjeli nagrada American Music Awards podrugljivo imitirala Prvu Damu SAD-a

Melania Trump

Zašto se stvara frka oko Melanije Trump?

Dok mediji i analitičari razmatraju moguće promjene u unutarnjoj i vanjskoj politici SAD-a, modni dizajneri okrenuli su se nečem drugom – odijevanju nove Prve dame

▲ Povratak na vrh