Trendy kolekcija modnog dvojca KLISAB

20.03.2017.

Kolekciju za proljeće/ljeto 2017., 'Resilience', predstavit će na pisti Bipa Fashion.hr-a

Kako sam naslov daje naslutiti, bit će to kolekcija koja će publici ovog modnog događanja predstaviti identitet brenda u njegovom najhrabrijem izdanju. Kao i uvijek, u prvom je planu sama žena i njene potrebe, stav i samopouzdanje koje dobiva noseći dizajn Marka Šabarića i Tomislava Kliškinića, ali i otpor neuhvatljivom tempu mode.

U svojoj novoj kolekciji donosi bezvremenske odjevne komade karakteristične za brend, reinventirane i nadopunjene neočekivanim, ali suptilnim detaljima poput nabiranja i vezivanja, ponekad skrivenog na leđima ili na rukavima.

 

 

Više no ikad, poseban naglasak stavljen je na funkcionalnost i nosivost svakog pojedinačnog komada, komada poput dugih košulja koje će jednako dobro funkcionirati nošene ispod dva sloja odjeće ili potpuno ogoljene nošene kao haljine. Poznata opuštena, oversized silueta prikazana je u ispoliranom i ženstvenom izdanju zadržavajući ono mladenačko, ali i profinjeno u sebi.

 

 

Osim same kolekcije odjeće, posebna pozornost posvećena je i liniji torbi koje su ove sezone sve ručno rađene od kože kako bi se osigurala potpuna funkcionalnost i izdržljivost.

 

 

Već 24. izdanje Bipa Fashion.hr-a počinje 29. ožujka i traje do 1. travnja

Fotografije: Petra Mrša
Model: Marija Janković/Talia Model
Make -up: Petra Sever,
Kosa. Branka Trohar, BOYE by BBK

Pročitajte i...

Umjetnički zaokret dizajnerskog dua Coded Edge

'Second Skin Project' u suradnji s Martinom Miholić

Romantično slavlje na modnoj pisti

Domaća modu koju vole ljubiteljice superženstvena dizajna

Vizuali koji dozivaju proljeće - barem ono modno!

Tjedan mode u Zagrebu sve je bliže

Nova modna imena na tjednu mode u Zagrebu

Već uobičajeno, krajem ožujka, najveći paviljon Zagrebačkog velesajma ugostit će predstavnike domaće modne scene u sklopu nove sezone Bipa Fashion.hr-a

Kako preživjeti novogodišnji doček sa stilom?

Dobitnici nagrade u kategoriji 'Najbolji mladi dizajneri' ovogodišnjeg ELLE Style Awardsa, Klisab, predstavljaju novu kampanju

KLISAB u novoj modnoj avanturi

Modni dvojac KLISAB predstavlja lookbook za sezonu jesen/zima 2016./2017.

▲ Povratak na vrh