Zavirite u novu modnu priču Aleksandre Dojčinović

07.09.2017.

Aleksandra Dojčinović predstavila je novu kampanju koju su na zagrebačkom Glavnom kolodvoru snimili fotografski dvojac Decker i Kutić

Kampanja je snimljena na Glavnom kolodvoru u Zagrebu za vrijeme trajanja revije Aleksandre Dojčinović za jesen i zimu 2017. koja je ondje održana u svibnju. Fotografije su snimili Romano Decker i Dean Kutić dok su se u ulozi modela našle Anja Polić, Zita Nakić, Lana Klarić i Petra Krnić (Talia model). Za frizuru je bila zaslužna Katica Topčić, a za šminku Žana Kožul.

Kolekcija koja je prikazana u kampanji namijenjena je sezoni jesen/zima 2017., a donosi nove komade s klasičnim potpisom Aleksandre Dojčinović. Dizajnerica i u ovoj kolekciji inzistira na ženstvenim siluetama ukrašenim čipkom, cvjetnim aplikacijama, perlama, resama, šljokicama i krznom.

Nova je kolekcija, osim u Hrvatskoj, prepoznata i izvan njenih granica pa su komade Aleksandre Dojčinović već isprobale američke glumice Isaa Rae i Madeleine Petsch, koje su se pridružile pjevačici i bivšoj Spice Girl Mel B, glumicama Zoey Deutch, Lyndie Greenwood, Isabeli Moner, Logan Browning i poznatoj mladoj plesačici Chloe Luksiak, koje su redom posljednjih mjeseci odabirale Lei Lou komade na svjetskim premijerama i dodjelama nagrada.

U nastavku pogledajte kampanju.

Piše: N.B.
Foto: Decker + Kutić

Preporučujemo

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh