Olivia Palermo zna kako optički izdužiti noge

Olivia Palermo
22.03.2017.

Dva ključna komada, koje zasigurno posjedujete, odgovorni su za vizualno izduživanje nogu, a ova je američka trendseterica odavno naučila sve trikove dobrog stila

Poznata blogerica i trendseterica Olivia Palermo do sada nam je podarila veliki broj uspješnih stilskih lekcija, zbog čega ih uvijek rado prihvaćamo i služimo se njima.

Pred sam kraj zime, ulicom je prošetala jedan upečatljivi outfit koji se temelji na trendu slojevitosti, a ona ga inače obožava. Pored toga što se ova kombinacija sastoji iz slojeva i izgleda vrlo ležerno, ona posjeduje i jednu moćnu funkciju – vizualno izduživanje nogu.

 

 

Tajna se krije u kombinaciji odjevnih komada i modnih dodataka, koji će učiniti vaš izgled vitkijim, a noge tanjim i dužim.

 

 

Tako je Olivia za šetnju odjenula dnevni outfit koji se sastoji od maslinasto zelene košulje, svilenkaste jakne i traperica ravnog kroja koje je blago presavila. Uz nude salonke, koje su modni dodatak koji bi svaka dama trebala imati, blogerica je uspjela vizualno učiniti svoje noge dužim, a cjelokupnu figuru tanjom.

Dakle, njezin trik se krije u kombinaciji tamnijih traperica ravnog kroja koje prate figuru te visokih štikli u neutralnoj nude boji.

Bernarda Pavičić
Profimedia

Preporučujemo

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh