Jesmo li upravo saznali spol blizanaca koje nosi Beyonce?

09.02.2017.

Otac slavne pjevačice izlanuo se

Beyonce možda neće trebati novu marketinšku kampanju za objavu spola blizanaca koje očekuje. Nakon što je vijesti o svojoj trudnoći objavila na najoriginalniji mogući način prošloga tjedna putem Instagrama, njezin otac i bivši menadžer Mathew Knowles za medije je progovorio o sretnim vijestima.

S obzirom da on i njegova kći nisu u najboljim odnosima, budući djed blizanaca za vijesti je saznao tek kada i ostatak svijeta. “Bio sam šokiran”, rekao je.

“Bilo je jako pametno što je to sama napravila, a ne netko drugi, putem medija…Mislim da je to strategija. Bit će toga još. Jako sam ponosan, jako sretan zbog Jaya i nje”.

Nakon što se prije 5 godina otkrilo kako je Mathew Knowles imao ljubavnicu i vanbračno dijete, njegovi odnosi s Beyonce, njezinom mamom Tinom i sestrom Solange, ostali su jako narušeni. A čini se kako ni ovaj njegov najnoviji intervju tu situaciju neće znatno poboljšati.

Naime, na kraju intervjua tata Knowles dodao je: “Blue će imati braću i sestre. Već je uzbuđena”, otkrivši tako ono što se već i nagađalo zbog simbolike boje donjeg rublja koje je Beyonce odabrala za prvu objavu:

No kada su novinari pitali da konkretno potvrdi spol djece, rekao je “Ne znam, moram reći oboje jer ne znam je li jedno ili drugo”.

Ne sumnjamo kako će prava istina na vidjelo izaći u jednako spektakularnoj maniri kao i prva objava sretnih vijesti.

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Beyoncé na Instagramu raspakirala adidas x IVY Park kolekciju

Što se krije u jednoj od najiščekivanijih kolekcija sezone?

Kako je Kanye West rasplakao Beyonce?

Što se događalo iza kulisa kada je Kanye prekinuo Taylor Swift na VMA?

Olivier Rousteing otkrio sve tajne Beyoncéinih scenskih kostima

Kako pop zvijezdu pretvoriti u egipatsku božicu?

Tko je najmoćnija žena u modi ove godine?

Tko vlada modnom scenom 2019. godine?

▲ Povratak na vrh