Luksuzni adventski kalendari za vječnu djecu u nama

19.11.2019.

Brojimo sitno do blagdanske groznice

Lampice po gradskim ulicama samo što se nisu upalile, darovi samo što nisu zamotani, a kuhano vino samo što nije zamirisalo, ukratko, blagdanska groznica nas čeka iza ugla.
Možemo se složiti da je najvažnija blagdanska misija provesti vrijeme s najdražima i da darivanje nije prvom planu, no svakako jest dodatni razlog za veselje. U tom duhu predstavljamo nekoliko glamuroznih kalendara koji će vam svaki dan staviti osmijeh na lice, pod uvjetom da uspijete izdržati i ne otvorite sve kućice odjednom.

25 Days of Beauty by Net-a-porter

Prošle je godine Net-a-porter predstavio 25 Days of Beauty, svoj prvi adventski kalendar pun glamuroznih beauty proizvoda koji se je pokazao vrlo poželjnim blagdanskim poklonom. Ugodno iznenađenje jest to da ćemo u ovom kalendaru pronaći pozamašan broj proizvoda u svojim originalnim veličinama pakiranja, uz pokoje putno izdanje. Ovogodišnji kalendar već je rasprodan, no postoji opcija koja će vas upozoriti kad stigne još primjeraka.View this post on Instagram

The Beauty Calendar of all Beauty Calendars is here #25daysofbeauty

A post shared by Limelight Access Lifestyle (@limelightaccess) on Oct 10, 2019 at 7:49am PDT

 

Jo Malone

Najmirisnije odbrojavanje do Božića čeka sretnike koji se dočepaju Jo Malone adventskog kalendara. U njemu će pronaći uzbudljive kombinacije mirisa i putna pakiranja omiljenih proizvoda za njegu tijela.View this post on Instagram

#jomalone #jomalonecalendar

A post shared by 米饭想要拥有姜gary (@grace_6002) on Oct 21, 2019 at 9:16pm PDT

Tiffany & Co.

Onima koji su bili baš jako, jako, jako dobri ove godine možda se posreći pa u blagdanskoj čizmici pronađu jedan od najluksuznijih adventskih kalendara na svijetu, onaj Tiffanyjev. Za njega će pak trebati izdvojiti pozamašni iznos s obzirom da se u njemu nalaze čak i dijamanti. Zapravo ništa manje nismo ni očekivali.

Piše: L.H.

Fotografije: Instagram, Profimedia

Pročitajte i...

Mirisni raj iz kojeg nećete željeti izaći

Znamo gdje možete dobiti mirisnu masažu ruku

Prizivaju sunce

Znamo kakav ćete parfem nositi ovog ljeta

▲ Povratak na vrh