Kendall Jenner ima nevjerojatan skriveni talent

01.03.2017.

Video koji će vas zabaviti i nasmijati

Ista osoba koja nam je donijela fantastične “Carpool karaoke”, voditelj James Corden upravo je predstavio i novi, zabavni segment svog talk-showa. Riječ je o igri “Hidden Talents” u kojoj slavne zvijezde pred publikom demonstriraju svoje skrivene talente.

U prvom izdanju kod Cordena su svoje skrivene talente pokazali Andrew Garfield, Kendall Jenner, Stevie Nicks i Taylor Lautner. I vjerujte nam, jedan talent zanimljiviji je i zabavniji od prethodnoga. Kakve talente skrivaju ove četiri zvijezde, pogledajte u videu koji će vas zagarantirano odobrovoljiti. Nas je!

Foto: Getty Images
N.K.

Pročitajte i...

Predmet žudnje: House of Sunny "Hockney" haljina

Ni Kendall joj nije mogla odoljeti...

Celebrity restoranska etiketa: njujorška hostesa otkriva ponašanje zvijezda A-liste

Od Kylie do Beyoncé, viralni TikTok video podijelio je stroge ali pravedne ocjene s obzirom na to kako se zvijezde ponašaju kada misle da ih nitko ne vidi

Kendall mora platiti pozamašnu svotu zbog prevare s Fyre festivalom

Prevareni followeri barem su djelomično istjerali pravdu

Zamislite da vam je prijateljica Kylie Jenner. Ova ekipa to ne mora zamišljati…

Bilo koji fan obitelji Kardashian- Jenner, ma zapravo bilo tko tko ima pristup internetu, znao bi bez muke nabrojati imena svih šest sestara iz slavne reality obitelji. One su mega popularne, mega bogate i navodno mega divne prema svojim prijateljima. Toliko divne da je Kimin BF Jonathan Cheban zaprijetio kako bi, u slučaju da ju netko počne ogovarati, „od drag queena posudio cipele s najvišom potpeticom i gađao zločinca“.  To se zove odanost!

Kendall i sestre Hadid u divnoj Burberry kampanji

Je li ovo "it" kampanja sezone proljeće/ljeto 2020.?

Najbolji modni Insta postovi godine

10 fashion postova koji su obilježili godinu na izmaku

▲ Povratak na vrh