Lady Gaga u kombinaciji u kojoj je nismo očekivali vidjeti. Ili?

05.03.2021.

Zaboravite na Rihannino hodanje po rešetkama, donosimo Lady Gagu na kaldrmi

Nakon Valentinove haute couture revije pitali smo se tko će se usuditi nositi platforme viđene na pisti, a odgovor smo dobili i prije negoli smo se nadali. Lady Gaga izašla je iz hotela u Rimu na kamenom popločanu ulicu u elegantnoj kombinaciji koja slavi talijansku modu: ispod bijelog Max Mara odijela nosila je jednostavnu crnu majicu, a sve je upotpunila Valentino torbicom i, u očekivanoj Lady Gaga maniri, nevjerojatnim crnim lakiranim potpeticama istog brenda.

Lady Gaga u Italiji je zbog snimanja filma Gucci Ridleya Scotta, gdje glumi bivšu ženu Maurizija Guccija, Patriziju Reggiani, optuženu i osuđenu za njegovo ubojstvo. Uz nju, u filmu glume i Jared Leto, Adam Driver i Al Pacino, a premijera se očekuje oko američkog Dana zahvalnosti.

Njezin boravak u Italiji bio je vrlo turbulentan – njezin prijatelj Ryan Fischer upucan je pri otmici Gaginih pasa koje je šetao u Los Angelesu za vrijeme njezine odsutnosti, a nakon što je Lady Gaga ponudila bogatu nagradu od pola milijuna dolara, psi su vraćeni. Fischer se, nasreću, oporavlja, te zahvaljuje Lady Gagi na ljubavi i podršci koju mu je pružila. Nadamo se da je ovo kraj Gaginih nevolja te da će se moći u potpunosti posvetiti snimanju i proživjeti vlastitu ‘la dolce vita’.

Piše: K.S.

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

gucci

Modni spoj za totalni luksuz: Gucci i Balenciaga udružili snage

Modna kuća Gucci ove godine slavi veliki jubilej: 100. godišnjicu postojanja, a tim je povodom kreativni direktor Alessandro Michele povukao neočekivane modne poteze i predstavio fantastičnu kolekciju

Nova generacija luksuza: Gucci tenisice za samo 12 dolara?

Novo doba digitalnog marketinga uključuje i isključivo virtualan doživljaj – na tom valu je i najnoviji Gucci proizvod, tenisice koje se mogu ‘nositi’ samo na društvenim mrežama i u videoigrama

Nismo prepoznali ovog holivudskog velikana na setu filma 'The House of Gucci'

U radnji se pojavila i Sophia Loren! Može li bolje?

lady gaga adam driver gucci

Obožavamo: Svi lookovi Lady Gage i Adama Drivera na setu filma 'House of Gucci'

Kostimografija filma o modnoj obitelji nas oduševljava iz dana u dan

Zbog ove fotke Adama Drivera i Lady Gage gotovo nam je žao što je zima na odlasku

Maštarija koju dosad nismo imali: skijanje u Gucciju. S biserima.

▲ Povratak na vrh