Ovo je knjiga za koju se Adele kune da joj je promijenila život

17.08.2020.

Svi smo svjedoci drastične vizualne transformacije slavne pjevačice, koja je u nedavnom Instagram postu otkrila koje ju je štivo inspiriralo da počne slušati svoj unutarnji glas i postane najbolja verzija sebe- inside & out!

Adele je na društvenim mrežama objavila cover knjige Untamed američke autorice Glennon Doyle, uz komentar kako je riječ o štivu „koje joj je pomoglo da pronađe radost i slobodu“.

„Ako ste spremni, ova će knjiga protresti vaš mozak i natjerati vašu dušu da vrišti. Nakon što sam je pročitala postala sam spremna prihvatiti svoje iskonsko ja. Kao da sam po prvi puta uletjela u vlastito tijelo!“, konstatirala je zvijezda.  „Knjiga mi je pomogla da shvatim kako sam isključivo ja odgovorna za svoju sreću, radost i slobodu. Tko bi znao da oslobađajući sebe, oslobođamo i ljude oko sebe? Ja nisam!!! Mislila sam da moramo biti pod konstantim stresom, zbunjeni i rastrzani pokušajima da ugodima svima oko sebe. Ali ne moramo.“, napisala je Adele.  

Knjiga koja je postala New York Times bestseller propituje uzroke kroničnog nezadovoljstva koje mnoge žene danas osjećaju, a pronalazi ih u činjenici da žene većinu vremena provode pokušavajući udovoljiti drugima, umjesto sebi. Adele nije jedini celeb oduševljen njome, i glumica Reese Whiterspoon kaže da joj je Untamed promijenio život.

Piše: Jasmina Rodić
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Adele započinje novu romansu koja bi mogla biti preslatka. Držimo im fige

„Stvari se zahuktavaju. Kreću se u istim londonskim krugovima i zabavno im je…“

Ultimativni soundtrack za 2021: 12 glazbenih albuma za kojima naše uši žude

Što se nalazi na listi najiščekivanijih muzičkih izdanja koja će obilježiti godinu?

Adele kao kandidatkinja u reality showu "The Bachelor"

Dugoiščekivani novi album Adele još nije završen, ali je ovog vikenda pokazala da osim pjevačkih posjeduje i glumačke sposobnosti

Adele, jesi li to ti?

Minimalno pedeset, a vjerojatno i više. Toliko je kilograma izgubila britanska pop zvijezda Adelle, koja se topi sa svakim svoji novim Instagram postom…

▲ Povratak na vrh