Ako želite pogled na more predlažemo da nabavite rad Josipe Krolo

17.02.2020.

Uljepšajte svoje zidove ovim jedinstvenim printevima domaće umjetnice

Radovi umjetnice Josipe Krolo imaju super moći- jedan pogled na njih mentalno će vas teleportirati na godišnji odmor, a kroz njih će vam zamirisati more. Upravo zato predlažemo da neki mirni kutak u domu rezervirate za njezin print i minimalno 5 minuta svaki dan zurite u njega u stanju meditacije. Printevi dolaze u dvije veličine, to jest formatima A4 i B1, a još ljepše će ukrasiti vaše zidove ako ih kombinirate nekoliko.

 

Osim morskih motiva na Josipinim ćete radovima naići i na poneko domaće arhitektonsko remek-djelo, poput splitskog Koteksa ili bazena Poljud, te labirinte i planine. Josipa je inače studirala krajobraznu arhitekturu pri Sveučilištu u Zagrebu prije nego što se odlučila za Umjetničku akademiju Sveučilišta u Splitu. Provela je jedan semestar na Facultat de Belles Arts u Barceloni, a izlagala je na više samostalnih i grupnih izložbi u Hrvatskoj i inozemstvu (Francuska, Njemačka, Rumunjska, Slovenija, Srbija). Članica HDLU-a od 2018. godine te je sudjelovala na HDLU-ovoj rezidenciji De/konstrukcija slike u Leipzigu.

Printevi se prodaju u limitiranom izdanju od 25 primjeraka, a dolaze po zaista pristupačnim cijenama pa ako želite u svoj dom unijeti dašak mora i sunca za kojeg će vas svi prijatelji ljubomorno ispitivati od kud vam, a usput podržati domaću likovnu scenu, znate što vam je činiti. Radove možete naručiti na Etsyju i preko Facebooka i Instagrama.

 

Piše: L.H.

Fotografije: Josipa Krolo

Pročitajte i...

Detalji koji će odmah podignuti svaki interijer

Savršeno vrijeme za (male) promjene

Zavirite u luksuzni njujorški penthouse Anne Hathaway

Glumica prodaje stan za vrtoglavih 3.5 milijuna dolara

Ovaj profil okupio je na istom mjestu sve vaze koje bismo ikad mogli poželjeti

Napasajte oči na ovim ljepoticama koje će vam magično transformirati životni prostor

▲ Povratak na vrh