Kreativni natječaj – Odvaži se na modni dvoboj s blogericama i osvoji 2000 kuna na Mastercard® kartici!

08.12.2017.

Pozivamo čitateljice časopisa Story da se prijave na kreativni natječaj Odvaži se na modni dvoboj s blogericama i osvoji 2000 kuna na Mastercard kartici!

Dođite na Mastercard Shopping Day u Arena Centar 16. prosinca 2017. godine, plaćajte svojim Mastercard® i Maestro® karticama i iskoristite 30% popusta na cijeli ili dio asortimana u više od 50 trgovina. Uživajte u kupnji uz Mastercard i Maestro kartice! Zabavite se uz cjelodnevni program i ne propustite posebnu glazbenu poslasticu – koncertni nastup Luke Nižetića!

Odvaži se na modni dvoboj s blogericama i osvoji 2000 kuna na Mastercard kartici!

Pozivamo čitateljice časopisa Story da se prijave na kreativni natječaj Odvaži se na modni dvoboj s blogericama i osvoji 2000 kuna na Mastercard kartici! Pratite modne blogerice Sonju Kovač i Anu Bacinger na njihovim Instagram profilima i osmislite što kreativniji odgovor na pitanje: Zašto bih baš ja trebala odabrati najbolji styling s modnom blogericom i osvojiti 2000 kuna na Mastercard kartici? Modne blogerice Sonja Kovač i Ana Bacinger pozvat će čitateljice na sudjelovanje u kreativnom natječaju na svojem Instagram profilu objavom posta 8. prosinca 2017., a čitateljice koje žele sudjelovati šalju svoje kreativne odgovore (odgovore na pitanje: Zašto bih baš ja trebala odabrati najbolji styling s modnom blogericom i osvojiti 2000 kuna na Mastercard kartici?) u obliku komentara na post u razdoblju od 8. do 13. prosinca 2017. Modne blogerice odabrat će dva najkreativnija komentara čitateljica koje će sudjelovati u odabiru najboljeg stylinga s modnom blogericom u Arena Centru u Zagrebu 16. prosinca 2017. Natjecateljica s najboljim stylingom prema izboru žirija osvojit će 2000 kuna na Mastercard kartici, a druga natjecateljica osvojit će utješnu nagradu.

Sonja Kovač

Natjecanje u odabiru najboljeg stylinga odvija se u Arena Centru u Zagrebu 16. prosinca 2017. od 16.30 do 19.00 sati, pri čemu će svakoj od dviju natjecateljica biti dodijeljena jedna modna blogerica. Jedna čitateljica imat će priliku upoznati modnu blogericu Sonju Kovač i s njom odabrati modni styling, dok će druga čitateljica upoznati modnu blogericu Anu Bacinger i s njom složiti trendy outfit. Modna blogerica u ulozi stilistice s natjecateljicom obilazi odabrane trgovine u Arena Centru, sudionice projekta Shopping Day u Arena Centru. Pritom modna blogerica odabire jedan styling i odjevne artikle koje natjecateljica odijeva te predstavlja stručnom žiriju na pozornici Arena Centra. Stručni žiri odabire jednu od dviju natjecateljica s najboljim stylingom koja osvaja 2000 kuna na Mastercard kartici. Obje natjecateljice dužne su s modnim blogericama vratiti neoštećene odjevne artikle u odabrane trgovine, sudionice projekta Shopping Day u Arena Centru, iz kojih su odjevni artikli posuđeni.

Ana Bacinger

PRAVILA KREATIVNOG NATJEČAJA – ODVAŽI SE NA MODNI DVOBOJ S BLOGERICAMA I OSVOJI 2000 KUNA NA MASTERCARD KARTICI

 1. Priređivač Kreativnog natječaja pod nazivom “Odvaži se na modni dvoboj s blogericama i osvoji 2000 kuna na Mastercard kartici!” (u daljnjem tekstu “Kreativni natječaj”) je Adria Media Zagreb d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, OIB 58576890942 (u nastavku “Priređivač”). Kreativni natječaj priređuje se radi promocije časopisa Story i Mastercard Europe SA, Chaussee de Tervuren 198A, 1410 Waterloo, Belgium, VAT No: T.V.A. BE. 0448.038.446.

 2. Pravila Kreativnog natječaja objavljena su na internetskoj stranici Priređivača www.story.hr.

 3. Kreativni natječaj otvoren je za sve fizičke osobe koje su državljani Republike Hrvatske. Sudionici Kreativnog natječaja moraju biti punoljetni. Zaposlenici i članovi uže obitelji zaposlenika Adria Medije Zagreb d.o.o. te bilo koje druge osobe povezane s ovim Kreativnim natječajem ne mogu sudjelovati. Sudionici ne mogu biti pravne osobe.

 4. Za sudjelovanje u Kreativnom natječaju potrebno je kreativno odgovoriti na pitanje Zašto bih baš ja trebala odabrati najbolji styling s modnom blogericom i osvojiti 2000 kuna na Mastercard kartici? i kreativni odgovor objaviti u obliku komentara na službeni Instagram profil blogerice Sonje Kovač ili službeni Instagram profil blogerice Ane Bacinger, u vremenskom razdoblju od 8. do 13. prosinca 2017. Blogerice Sonja Kovač i Ana Bacinger objavit će, svaka na svom službenom Instagram profilu, post u kojem pozivaju čitateljice na sudjelovanje u Kreativnom natječaju na dan 8. prosinca 2017. Modna blogerica Sonja Kovač odabrat će jedan najkreativniji odgovor čitateljice objavljen u vremenskom razdoblju od 8. do 13. prosinca 2017., a kao komentar na post objavljen na Instagram profilu Sonje Kovač. Modna blogerica Ana Bacinger odabrat će jedan najkreativniji odgovor čitateljice objavljen u vremenskom razdoblju od 8. do 13. prosinca 2017., a kao komentar na post objavljen na Instagram profilu Ane Bacinger. Jedna čitateljica imat će priliku upoznati modnu blogericu Sonju Kovač i s njom odabrati modni styling u Arena Centru 16. prosinca 2017., dok će druga čitateljica upoznati modnu blogericu Anu Bacinger i s njom odabrati modni styling u Arena Centru 16. prosinca 2017.

 5. Natjecanje u odabiru najboljeg stylinga događa se u Arena Centru u Zagrebu 16. prosinca 2017. od 16.30 do 19.00 sati, pri čemu će svakoj od dviju natjecateljica biti dodijeljena jedna modna blogerica. Jedna čitateljica imat će priliku upoznati modnu blogericu Sonju Kovač i s njom odabrati modni styling, dok će druga čitateljica upoznati modnu blogericu Anu Bacinger i s njom složiti trendy outfit. Modna blogerica u ulozi stilistice s natjecateljicom obilazi trgovine u Arena Centru, sudionice projekta Shopping Day u Arena Centru. Pritom modna blogerica odabire jedan styling i odjevne artikle koje natjecateljica odijeva te predstavlja stručnom žiriju na pozornici Arena Centra. Stručni žiri odabire jednu od dviju natjecateljica s najboljim stylingom koja osvaja 2000 kuna na Mastercard kartici. Obje natjecateljice dužne su s modnim blogericama vratiti neoštećene odjevne artikle u trgovine, sudionice projekta Shopping Day u Arena Centru, iz kojih su odjevni artikli posuđeni.

 6. Natječaj počinje 8. prosinca i traje do 16. prosinca 2017., a pobjednicu proglašavamo na internetskoj stranici www.story.hr 17. prosinca 2017. Pritom će imena dviju natjecateljica s najkreativnijim odgovorima koje sudjeluju u natjecanju odabira najboljeg stylinga s modnom blogericom u Arena Centru u Zagrebu biti objavljena na internetskoj stranici www.story.hr 14. prosinca 2017. Ime natjecateljice čiji je modni styling stručni žiri u Arena Centru proglasio najboljim, bit će objavljeno na internetskoj stranici www.story.hr 17. prosinca 2017.

 7. Fond nagrada sastoji se od jedne glavne nagrade za pobjednicu i jedne utješne nagrade za drugu natjecateljicu. Glavna je nagrada za pobjednicu iznos od 2000 kuna na Mastercard kartici, dok je utješna nagrada u obliku poklona/poklon-bona u jednoj od trgovina, sudionica projekta Shopping Day. Nagrada će biti uručena pobjednici i natjecateljici nakon završetka Kreativnog natječaja, a u roku dva mjeseca od proglašenja pobjednika.

 8. Žiri Natječaja čine 3 osobe Priređivača – Story/Adria Media Zagreb d.o.o.:

  1. Marko Banjavčić, modni urednik časopisa Story;

  2. Helena Trajkovski, direktorica marketinga u kompaniji Mastercard za Hrvatsku i Sloveniju;

  3. Sanja Vladović, direktorica marketinga u kompaniji Arena Centar.

 9. Sudionik će biti diskvalificiran iz Kreativnog natječaja ako se bude koristio lažnim podacima ili prisvajao sebi tuđe autorsko djelo.

 10. Po objavi fotografije, Story ima pravo iskorištavanja fotografija u vlastite promotivne svrhe i za objavu u svom časopisu bez prethodnog obavještavanja ili podmirivanja honorara pobjedniku Kreativnog natječaja.

 11. Sudionici Kreativnog natječaja nemaju pravo zahtijevati drukčije nagrade ili u većim količinama od onih koje su navedene u ovim Pravilima. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge. Preuzimanjem nagrade prestaju sve obveze Priređivača Kreativnog natječaja prema dobitniku.

 12. Proizvodi koji se daju kao nagrade uživaju jednaka jamstva i uvjete servisiranja kao i proizvodi koji se prodaju u maloprodaji.

 13. Sudionici Kreativnog natječaja suglasni su da, bez iznimke, tvrtka Adria Media Zagreb d.o.o., časopis Story i Mastercard Hrvatska d.o.o. mogu koristiti fotografije nastale na dan natjecanja u odabiru najboljeg stylinga u Arena Centru u Zagrebu, 16. prosinca 2017., u roku 24 mjeseca za potrebe marketinga i promotivnih aktivnosti bez ikakve naknade sudioniku.

 14. Adria Media Zagreb d.o.o. se ni pod kojim uvjetima i ni na koji način neće smatrati odgovornim za kašnjenje, promjene, smetnje, prekide, diverzije ili zamjene, nedostupnost nagrade(a) zbog državnih praznika ili drugih okolnosti koje mogu utjecati na dostupnost ili uživanje nagrada, niti za bilo kakav postupak ili propust nastao korištenjem bilo kakvog oblika transporta i/ili smještaja koji su uključeni u nagradu(e). Adria Media Zagreb d.o.o. neće snositi odgovornost ako neispunjenje obveza proizlazi iz razloga više sile, građanskog rata ili sukoba, neprijateljstava, neprijateljskog napada, invazije, rata, kvara satelita, puča, smjene vlasti ili poretka ili bilo kojeg drugog razloga na koji ne može utjecati ili se smatrati odgovornim za njegov nastanak.

 15. Sudionik je odgovoran za sve troškove, poreze, pristojbe ili carine koji bi mogli nastati uslijed sudjelovanja ili osvajanja nagrade u Kreativnom natječaju. Uz to, Sudionik je suglasan i prihvaća da bi osvajanjem nagrade na Kreativnom natječaju mogao podlijegati oporezivanju, pristojbama ili carini na osvojenu nagradu, uključujući ali se ne ograničavajući na bilo koji porez na nagrade itd. sukladno važećim zakonima i propisima. Sudionik neopozivo prihvaća podmiriti takve poreze, pristojbe ili carine u svoje ime.

 16. Sudionik može uputiti bilo kakvo pitanje vezano uz ovaj Kreativni natječaj e-mailom na adresu: story@story.hr .

 17. Adria Media Zagreb d.o.o. zadržava pravo da u bilo koje vrijeme i s vremena na vrijeme bez ikakve odgovornosti mijenja ili prekine, privremeno ili trajno, ovaj Kreativni natječaj uz ili bez prethodne obavijesti sudionicima.

 18. U slučaju spora između sudionika ovog Kreativnog natječaja i Organizatora nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

 19. Kako bi uspješno predao prijavu i sudjelovao u Kreativnom natječaju, Sudionik prihvaća uvjete i pravila Kreativnog natječaja.

Pročitajte i...

Story slavi 19. rođendan i daruje čitateljima Pickbox NOW pretplatu!

Story slavi 19. rođendan i DARUJE čitateljima – Pickbox NOW pretplatu. Gledajte premijerno hit-serije i vrhunske filmove čak 30 dana besplatno. Uz slavljenički editorijal s novom kolumnisticom, Nives Celzijus, u novom Storyu čitajte i o dodjeli Oscara te jubilarnom rođendanu glumca Filipa Jurčića. Novi Story potražite na kioscima od srijede, 28. travnja

story i meblo

POPUSTI U NOVOM BROJU - Meblo Trade slavi zajedno s časopisom Story!

Rođendansko izdanje časopisa Story donosi super pogodnosti - kupone s popustima do čak 40% na odabrani asortiman namještaja i opreme za dom u salonima Meblo Trade. Potražite Story s kuponima na kioscima od srijede, 28. travnja

story

GREEN STORY je u prodaji – u povodu Dana planeta Zemlje

U povodu Dana planeta Zemlje časopis Story je i ove godine izašao na 100% recikliranom papiru! Potražite Story Green izdanje na svim kioscima od danas, 21. travnja

story kuponi

Najpovoljniji proljetni shopping uz STORY kupone

NE PROPUSTITE! U novom broju časopisa Story pronađite kupone za proljetni shopping u trgovinama diljem Hrvatske! Ne propustite najpovoljniju kupnju od 14. do 20. travnja uz 30% popusta, a uz PBZ CARD Premium Visa karticu ostvarite dodatne pogodnosti – 40% popusta u subotu, 17. travnja!

story shopping fest

Pripremite se za fantastičan shopping: U srijedu kreće Story Shopping Fest!

NE PROPUSTITE! Fantastična kupnja s popustima do 40% uz časopis Story očekuje vas ovog tjedna, od srijede 14. travnja, diljem Hrvatske. Samo uz Story potražite shopping kupone s neodoljivim popustima na dar i pripremite se za nezaboravnu kupnju na više od 500 prodajnih mjesta diljem Hrvatske

Sandra Lončarić: 'Status nacionalne prvakinje drame mi je vjetar u leđa'

Glumica Sandra Lončarić je za časopis Story otvorila dušu u ekskluzivnom intervjuu. Potražite novi broj na svim kioscima od danas, 7. travnja

▲ Povratak na vrh