Je li ovo najbolji beauty blast from the past ikada?!

11.05.2020.

Lancôme u prodaju vraća svoje neprežaljene Juicy Tubes

Čeznete za jednostavnijim vremenima? Specifičnom popkulturnom atmosferom ranih dvijetisućitih? Onda će vam biti jaaako drago čuti da se jedan od beauty simbola desetljeća ponovno vraća. Povodom dvadesete godišnjice Juicy Tubesa, Lancôme ih ponovno počinje proizvoditi, i to u 20 sočnih nijansi!

Ranih 2000-ih godina Lancômeovi Juicy Tubes bili su must-have u svakoj kozmetičkoj torbici, a ako ste pripadnici millenialsa, možda i svake ženske pernice ili školske torbe. Na vrhuncu svoje popularnosti, u SAD-u se svake minute prodalo čak 20 Juicy Tubes sjajila. Možemo slobodno reći da su uz Mean Girls, Uggsice te Britney i Justina (da Timberlakea, zaboga) bili važan dio pop kulture tog vremena.

Kako su glossy usne ponovno in, Lancôme nije mogao bolje tempirati ovaj beauty blast from the past! Naručiti ih možete preko službene stranice ili Sephore. Požurite dok se ne rasprodaju!

 

Piše: Lana Harjaček

Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Naša koža je veliki emotivac

Sigurno ste primijetili da se intenzivna i promjenjiva raspoloženja odražavaju na epidermi, što su fenomeni koje istražuju psihodermatologija i neurokozmetika

Nešto biste gricnuli?

U slučaju krize, samo recite ne klasičnim napastima. Pomladite se i na zdrav način utažite glad šakom svježeg ili sušenog voća

Uz ovih 10 kultnih ulja koža će vam doslovno blistati!

Pronašli smo najbolje primjerke za ultimativnu njegu lica!

ELLE Intervju: Jelena Skendžić, osnivačica Skintegre

Saznali smo sve o omiljenom domaćem beauty brendu!

▲ Povratak na vrh