Kako je Harry Styles učinio traper hlačice vrućima

19.11.2020.

... dok šeće u vrtu i raspravlja o umjetnosti.

Harry Styles, heartthrob i modna ikona rodno neutralne mode, u inače grozomornim širokim odrezanim traper hlačicama s nategnutim čarapama i mokasinama i majici kratkih rukava ružičaste boje kruži po šljunku vrta u Los Angelesu i izgleda fantastično dok raspravlja o umjetnosti s – ni manje ni više nego – kultnim talijanskim umjetničkim kritičarem i teoretičarem Achilleom Bonitom Olivom.

Opisana scena dio je kratkometražnog filma, predstavljenog na Guccijevom aktualnom online festivalu, koji je režirao poznati redatelj Gus van Sant u suradnji s Guccijevim kreativnim direktorom Alessandrom Micheleom.

Teoretičar Achille Bonito Oliva u filmu zaključuje da “Živimo u napetim vremenima, punim konflikata i konfrontacija, ali i razlikama koje uspijevaju koegzistirati. (…) Moda odijeva čovječanstvo, a umjetnost ga ogoljuje. A glazba je masaža za atrofirane mišiće kolektivne svijesti.” Harry ga pozorno sluša i dijeli svoja viđenja umjetnosti i stvaranja. Ovo Harryju nije prvi put da se okušao u glumi te se čini da paralelno s glazbenom radi i na filmskoj karijeri, a uloga modne ikone je već prepoznata ne samo od strane modne kuće Gucci već i američkog Voguea, te je tako Harry Styles postao prvi muškarac koji se samostalno pojavljuje na naslovnici novog broja časopisa Vogue.

Piše: Kristina Stakor

Foto: Instagram (alessandro_michele, thecut)

Pročitajte i...

Obuća za prijelazno razdoblje koju obožavaju Bella i Pernille: Glomazne mokasine

Dobro podnose proljetne kiše koje se izmjenjuju sa suncem, udobne su za šetnje gradom i vraćaju nas u devedesete...

7 najzanimljivijih modnih filmova 2020.

U godini u kojoj su fizički eventi bili rijetki i često nemogući, fashion filmovi pokazali su pravi raspon kreativnosti umjetničkih direktora modnih kuća

5 zapaženih trendova na tjednu mode u New Yorku

Ready-to-wear tjedan mode u New Yorku je u punom jeku, a mi smo već prepoznali par vodećih trendova za jesen i zimu

Sretan rođendan našem celebrity crushu Harryju Stylesu

Najcool lookovi 27-godišnje glazbene i modne ikone

Još jedan fashion comeback za koji smo mislili da je ostao u prošlom stoljeću

Bili su zaštitni znak Kate Moss, nosila ih je Carrie, a danas Bella...

▲ Povratak na vrh