Savršen spoj stvarnog i nestvarnog u novoj Calvin Klein kampanji

25.07.2018.

Moderna ekspedicija u svemir kroz objektiv Willyja Vanderperrea

Kreativni direktor Raf Simons objasnio je kako je Calvin Klein kolekcija za jesen/zimu 2018. alegorija spajanja starog i novog, poznatog i neistraženog, a kao inspiracija poslužile su američke ekspedicije u svemir 1960-ih godina, kao i današnja digitalna era.

A nova modna kampanja koju potpisuju uhodani duo – fotograf Willy Vanderperre i stilist Olivier Rizzo savršeno prikazuje taj spoj poznatog i neistraženog te stvarnog i nadrealnog.

Predivni kadrovi snimljeni su u netaknutoj prirodi Utaha, a digitalna manipulacija fotografija odaje dojam nostalgije, optimizma i vjere u budućnost.

Za ovu kampanju Calvin Klein angažirao je supermodele kao što su Erin O’Connor, Freja Beha i Julia Nobis, a njima su se pridružila neka nova lica – Lulu TenneyFernando Albaladejo i Luca Lemaire.

Piše: A.S.

Foto: Calvin Klein

Pročitajte i...

Lipanjski Elle je stigao na kioske

A u njemu su odgovori na sva pitanja koja trenutno intrigiraju ljubitelje mode: kako je pandemija utjecala na taj biznis, što budućnost donosi fashion branši i, naravno, što ćemo nositi ovog ljeta. U novom broju čeka vas pregršt odličnih priča i ekskluzivnih intervjua, hit trendovi sezone, modni editorijali koji “mirišu” na more te učinkoviti beauty trikovi za osvježen i pomlađen izgled. Modni imperativ glasi: seksi minimalizam!

Očajavate pred ormarom jer nemate što za odjenuti? Imamo formulu koja pali svaki put!

Back to basics: crno-bijeli celebrity outifiti koje ćemo pokušati kopirati

5 razloga zašto mrzim online shopping

Na netu sam pronašla fantastičnu jarkožutu haljinu, kao stvorenu za preplanuli ten i vruće ljetne večeri. Očarano sam promatrala fotografiju tamnoputog modela u toj boho ljepotici ukrašenoj ženstvenim voluminoznim volanima i prst je sam poletio prema „kupi“. Danas je stigla. Izgledam kao jeftina kremšnita.

▲ Povratak na vrh