Minimal Glamour: vizažistica Rosie H.W. i Hailey Bieber otkriva kako postići make-up look sezone

06.02.2019.

Nikki DeRoest otkriva tajne umjerene šminke

“Minimalni glamur je make-up look uz koji ćete bez napora izgledati skladno i sređeno.”, kaže vizažistica Nikki DeRoest kojoj je to go-to način šminkanja za svaku prigodu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikki DeRoest (@nikkideroest) on Oct 15, 2018 at 12:14pm PDT

“Ne pokušavam mijenjati lica ljudi, samo ih pokušavam dotjerati da izgledaju kao najbolje verzije sebe”, objašnjava Nikki DeRoest, čiji klijenti uključuju zvijezde poput Rosie Huntington-Whiteley i Hailey Baldwin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikki DeRoest (@nikkideroest) on Nov 21, 2018 at 10:03am PST

Sjajna koža

“Sjajna koža počinje s vašom rutinom za njegu kože. Ako se nje držite, bilo što što poslije radite sa šminkom biti će naglašeno. Čišćenje kože pilingom je vrlo bitno. Bilo da se radi o fizičkom ili kemijskom pilingu, često je zaboravljen korak. Zatim pripremite kožu sa serumima, hidratantnom kremom i uljima koji su pogodni za vaš tip kože. Ako ne pripremite kože. čak i da se korisitite najboljom osnovom i tekućim puderom, oni neće izgledati dobro. Nekad ljudi zanemare taj korak jer žele brže-bolje krenuti sa šminkanjem. Ako vam to zvuči poznato i koža vam se peruta poslije nanošenja šminke, skinite ju i ponovite režim njege.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikki DeRoest (@nikkideroest) on Oct 3, 2018 at 9:20am PDT

Prirodne konture

“Za prirodan izgled, stavite korektor i konturirajte prije tekućeg pudera. Nakon što konturirate stavite laganu bazu, jer će se kroz nju vidjeti konture. Alternativno, za prirodno konturiranje je najbitnije kako nanosite i ujednačujete  – blendajte dok vidite definiciju, a ne šminku.

‘Kad je riječ o formuli, ako kosirtim puder u prahu, koristim kit za konturiranje u prahu, a za tekući koristim krem proizvode za konturiranje.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikki DeRoest (@nikkideroest) on Jan 8, 2019 at 12:20pm PST

Teksturirane obrve

“Tajna savršeno teksturiranih obrva je u kvalitetnom gelu za obrve koji trebate nanositi češljajući dlake obrva u smjeru supretnom od smjera rasta. To će vam dati dodatnu punoću. Ukoliko morate popuniti obrve napravite to na mjestima gdje je to zaista potrebno. Uvijek probajte naći pepeljastu nijansu za obrve. Obrve izgledaju najprirodnije kada su pepelaste.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikki DeRoest (@nikkideroest) on Jun 29, 2018 at 11:44am PDT

Vaše usne – poboljšane

“U mojim očima boja usana bi trebala biti vaša prirodna boja s malom preinakom. Kako bi našli pravu nude nijansu, morate isprobavati, no jednom kad ju nađete, moći ćete vizualizirati svoj ton. Uvijek izaberite malo tamniju nijansu od svoje prirodne, jer je svijetlija već zastarijeli look. Izgleda ili kao 60-e ili kao sestre Kardashian – što je look, no ne baš i onaj koji bi nazvala prirodnim.”

Unutarnja ljepota

“Apsolutno vjerujem u unutarnji pristup ljepoti. U 30-im godinama se osjećam bolje nego ikad. Svakodnevno pratim unos tekućina. Ne želim reći da odabirem spavanje preko zabave, ali svakako sam zagovornik dobroprospavane noći. Osjećam se najbolje kad dobro odspavam. Vježbanje koristim kao mentalno i fizičko oslobađanje te kreativni izlaz – i svi su estetski rezultati toga samo bonus. Također mislim da je dobro oznojiti se s vremena na vrijeme dobro za detoksikaciju vaše kože i tijela.

Piše: N.B.
Fotografije Instagram

Pročitajte i...

Kako miriše Rosie Huntington-Whiteley?

Rosie nam je otkrila 5 svojih najdražih parfema!

50 nijansi bež: kako Rosie, Irina, Pernille i druge stylish žene nose bež komade

Izabrali smo najbolje tonalne outfite koje ćemo rado kopirati

5 savršenih lookova Rosie Huntington-Whiteley koje ćemo ove zime kopirati

Sljedećih 5 dana smo mirni što se tiče planiranja outfita

Instagram Report: kako su nam novu godinu čestitale zvijeze?

Svi se pitaju što to radi Kate Beckinsale

▲ Povratak na vrh