Kim Kardashian oduševila novom frizurom!

30.07.2018.

Čini se da je bob doista frizura koju moramo isprobati ovog ljeta

Bob je definitivno jedna od najtrendi frizura ovog ljeta, a odlučila ga je isprobati i Kim Kardashian. Prisjetimo se ovom trendu već su se pridružile Dua Lipa, Rihanna, Alicia Keys i Khloe Kardashian.

Kim se pojavila u javnosti s novom frizurom na večeri s mužem Kanyeom Westom, a za tu prigodu odabrala neobičnu metalik srebrnu odjevnu kombinaciju.

Mi smo oduševljeni promjenom, što vi mislite? Hoćete li i sami isprobati ovaj trend?

A post shared by NEWPORT VOGUE (@newportvogue) on Jul 30, 2018 at 2:38am PDT

A post shared by Chismes de Ker (@chismesdeker) on Jul 30, 2018 at 2:36am PDT

Piše: A.S.

Foto: Instagram

Pročitajte i...

Kanye West: šef iz pakla ili žrtva laži?

Glazbenik Kanye West zaprijetio je tužbom bivšem tjelohranitelju jer je otkrio ne baš laskave detalje o njegovom karakteru. Navodno je West svojim zaposlenicima branio da nose odjeću jarkog printa..i da gledaju u smjeru njegove žene.

Povodom Angelininog 45. rođendana prisjećamo se njezinih najboljih red carpet lookova

Uvijek elegantna Angelina Jolie već gotovo 3 desetljeća oduševljava svojim red carpet izdanjima

Celebi s bizarnim hobijima

Svi smo čitali o kolekciji noževa Angeline Jolie, no jeste li znali da se Johnny Depp igra s Barbikama, Orlando Bloom skuplja Lego građevine a Paris Hilton hvata žabe po svom imanju.

Otkako je interneta i lažnih profila na Facebooku, body shaming doživljava procvat. No ove slavne žene uzvratile su udarac...

Predebela si, premršava si, predlakava si, imaš preravnu stražnjicu, nemaš grudi, a odnedavna ovom popisu možemo dodati i „pretrudna si“ (ako ste gledali „Nedjeljom u dva“, znate o čemu govorimo)... posramljivanju žena zbog izgleda tijela kao da nema kraja, ali ove su se dame sjajno obračunale sa svojim kritičarima

Milenijalci ovisni o igli estetskog kirurga

Nije samo generacija 40+ zabrinuta što zbog karantene ne može u posjet svom estetskom kirurgu.  Inspirirani društvenim mrežama i odlučni oko ideje da su prirodni izgled i retorika "manje je više" precijenjeni, milenijalci se sve masovnije okreću novim kodovima fizičkog izgleda à la carte. Rezultat? Prošle su godine prvi put brojem estetskih zahvata nadmašili generaciju između 50 i 60 godina!

Najuzbudljivije celebrity bebe 2020. godine

Koji cool zvjezdani parovi u tekućoj godini očekuju prinovu?

▲ Povratak na vrh