Koji je mračni švedski triler nova serijska poslastica?

09.09.2019.

Što smo saznali o novoj seriji?

Ništa nije onako kako se čini u švedskom fantasy-trileru Hidden(2019.). Očekuju vas mračne tajne, neočekivani identiteti i nadnaravne sile u zadivljujućoj modernoj Švedskoj.

Spojem paranormalnog, tvrdog realizma i psihološke drame, ova uzbudljiva serija bavi se pitanjem kako je to biti autsajder. Inspirirana skandinavskom kulturom i nordijskom mitologijom, serija Hidden priča je o onima koji se ne uklapaju u kalup normalnog društva.

 

STOCKHOLM VIŠE NIKAD NEĆE BITI ISTI

Hidden se temelji na romanu istog imena pisca Filip Alexandersona. U glavnoj je ulozi August Wittgenstein (The Crown) koji tumači ulogu Jonasa, studenta prava koji doživi ozbiljnu nesreću koja će mu promijeniti život. Postaje očito da ga netko pokušava uloviti i on je prisiljen pobjeći u štokholmske sjene sa svojom bivšom curom Rebeckom (Josefin Ljungman). Otkriva da nije ljudsko biće te pokušavajući otkriti svoje podrijetlo, otkriva sasvim novi svijet.

 

U međuvremenu bivšu policajku Vivecu Eldh (Izabella Scorupco) zaposli tajno društvo da istraži seriju brutalnih ritualnih ubojstava koji u njezin život vrate događaje iz prošlosti. Kako se priča otkriva, tako se Jonasov put isprepleće s Vivecinim, što ih vodi do skrivenih tajni.

Nadnaravne sposobnosti, tajna društva, jurnjave automobilima, klanovi ratnika i zadivljujuća energetska polja i još mnogo uzbuđenja očekuju vas u ovoj švedskoj fantasy-poslastici.

Mračan švedski fantasy- triler Hidden u Hrvatskoj možete pogledati na Pickboxu.

 

Fotografije: Press

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh