Koji je mračni švedski triler nova serijska poslastica?

09.09.2019.

Što smo saznali o novoj seriji?

Ništa nije onako kako se čini u švedskom fantasy-trileru Hidden(2019.). Očekuju vas mračne tajne, neočekivani identiteti i nadnaravne sile u zadivljujućoj modernoj Švedskoj.

Spojem paranormalnog, tvrdog realizma i psihološke drame, ova uzbudljiva serija bavi se pitanjem kako je to biti autsajder. Inspirirana skandinavskom kulturom i nordijskom mitologijom, serija Hidden priča je o onima koji se ne uklapaju u kalup normalnog društva.

 

STOCKHOLM VIŠE NIKAD NEĆE BITI ISTI

Hidden se temelji na romanu istog imena pisca Filip Alexandersona. U glavnoj je ulozi August Wittgenstein (The Crown) koji tumači ulogu Jonasa, studenta prava koji doživi ozbiljnu nesreću koja će mu promijeniti život. Postaje očito da ga netko pokušava uloviti i on je prisiljen pobjeći u štokholmske sjene sa svojom bivšom curom Rebeckom (Josefin Ljungman). Otkriva da nije ljudsko biće te pokušavajući otkriti svoje podrijetlo, otkriva sasvim novi svijet.

 

U međuvremenu bivšu policajku Vivecu Eldh (Izabella Scorupco) zaposli tajno društvo da istraži seriju brutalnih ritualnih ubojstava koji u njezin život vrate događaje iz prošlosti. Kako se priča otkriva, tako se Jonasov put isprepleće s Vivecinim, što ih vodi do skrivenih tajni.

Nadnaravne sposobnosti, tajna društva, jurnjave automobilima, klanovi ratnika i zadivljujuća energetska polja i još mnogo uzbuđenja očekuju vas u ovoj švedskoj fantasy-poslastici.

Mračan švedski fantasy- triler Hidden u Hrvatskoj možete pogledati na Pickboxu.

 

Fotografije: Press

Pročitajte i...

Opsesija čišćenjem (i kako je unovčiti)

Kako postići da stan nakon velikog jesenskog čišćenja zaista ostane tako organiziran?

Stiže serija koju potpisuje sjajni Luca Guadagnino i… jedva čekamo!

Redatelj prekrasnih filmova Call Me By Your Name, I Am Love i The Bigger Splash potpisuje svoju prvu seriju koja stiže na HBO već u rujnu

Otkrili smo savršenu seriju za tmurni siječanj

1 kuća. 3 desetljeća. 3 žene. Isti problem.

Blake Lively i Leighton Meester se vraćaju u "Tračericu"?

Stari postav ponovno stiže na male ekrane?

▲ Povratak na vrh