Kako je prošao zajednički izlazak Meghan Markle i Kate Middleton?

14.07.2019.

Vojvotkinje na Wimbledonu

Meghan Markle i Kate Middleton, kao članice kraljevske obitelji, imaju neka od najboljih mjesta uz teren kad dođu na Wimbledon kako bi gledale finale ženskog natjecanja zajedno. Middleton je stigla u zelenoj haljini Dolce & Gabbana. Meghan Markle, s druge strane, stigla je u klasičnoj bijeloj košulji, koju je uparila s plisiranom midi suknjom.

 

 

Dvije vojvotkinje sjedile su u Royal Boxu kako bi gledale kako se Serena Williams bori za osmi naslov Wimbledona protiv rumunjske tenisačice Simone Halep na središnjem igralištu. Uz njih je došla i Kateina sestra Pippa Middleton.

 

 

Nekoliko dana prije finala, Williams je progovorila o svom snažnom prijateljstvu s Meghan tijekom konferencije za novinare na Wimbledonu. “Meni ne može biti bolja prijateljica”, rekla je novinarima. “Ona je tu i tijekom loših trenutaka i tijekom onih dobrih. Uvijek je tu i to je sve što i ja njoj želim biti.”

 

 

Ovo je drugi put ovaj tjedan da su obje vojvotkinje zajedno provele dan. U srijedu su Middleton i Markle prisustvovale polo utakmici kako bi navijale za muževe Princa Williama i Harryja koji su sudjelovali u igri.

 

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Preporučujemo

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh