Knjiga koja je okrunila svjetski pokret konačno stigla i kod nas

14.11.2019.

Što skriva bestseller "Urban Jungle: Living and Styling with Plants"

Kada su Judith de Graaff i Igor Josifovića 2013. godine pokrenuli Urban Jungle Blog nisu niti slutili da će se njihova ljubav prema biljkama pretvoriti u globalni pokret i zazeleniti živote milijuna ljudi diljem planeta.

 

Njihova suradnja 2016. godine produbila se knjigom “Urban Jungle: Living and Styling with Plants” koja je u rekordnom roku postala svjetskim bestsellerom i postigla plantarni uspjeh, a od 2016. do danas doživjela je i francusko, nizozemsko, češko, njemačko i mnoga druga izdanja. Knjiga obiluje fantastičnim fotografijama s potpisom Line Skukauskė i ilustracijama Saar Manche, čitateljima nudi inspiraciju kako biljkama urediti svoj dom i stilizirati ih u prostoru te, naravno, kako se na jednostavan način o njima brinuti.

 

 

Na sreću brojnih biljkoljubaca u Hrvatskoj, knjiga “Urban Jungle: Living and Styling with Plants” sada je, na engleskom jeziku, dostupna i kod nas u prodajnom prostoru Knjižare Dominović te na njihovom webshopu kao i na Interliberu.

 

 

Zahvaljujući Leonu Božiću i Tomislavu Štrkalju iz kolektiva Dnevna doza biljaka, knjigu su jučer u zagrebačkom Figa Gardenu predstavili sami autori Judith de Graaff i Igor Josifovića koji su otkrili ponešto o dugoiščekivanom bestselleru, ali i o pokretu urbanih džungli u urbanim sredinama.

 

Piše: T.L.
Fotografije: Marina Cumbo

Pročitajte i...

Optimistični instagram profili

Virtualne adrese koje nas ovih dana čine optimističnijima

Instagram profili koji će vam pomoći da se osjećate bolje

Odgovor na vječno pitanje: tko ima najviše pratitelja na Instagramu?

Top 10 najpraćenijih profila u povijesti Instagrama

Stilska inspiracija: Jessie Bush

Jako cool novozelanđanka!

ELLE Countdown: Najvažniji popkulturni momenti desetljeća

Koji su pokreti, pojave i celebovi obilježili desete?

Insta Blic: čudesan svijet kroz oči @ana_kne_

10 pitanja za vaše najdraže travel bogere

▲ Povratak na vrh