Stress alert: zašto s vremena na vrijeme sanjamo čudne stvari?

18.08.2019.

Što vas muči?

Stres se zna pojaviti u najčudnijem obliku, a nedavno su se stručnjaci odlučili koncentrirati na snove i ne to bilo koje, već snove o povrću. Da, dobro ste pročitali povrću.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by E S T E T I C P A R T🌿 (@esteticpart) on Jul 13, 2019 at 11:22pm PDT

Zrela crvena rajčica s glatkom sjajnom kožom – simbol zdravlja i ljubavi. Ali snovi, u kojima se pojavljuju ustajala i zgužvana rajčica se ne tumače baš optimistično: neki vjeruju da su pokvareni plodovi svojevrsno utjelovljenje slomljenog srca. Još jedna uobičajena interpretacija snova o rajčici je očekivanje skrivene opasnosti. Možda rajčica u snu znači tjeskobu zbog poznatih i poznatih stvari.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicolò (@thereal_nik) on Aug 17, 2019 at 7:05am PDT

Konzervirane rajčice

Možda je najupečatljiviji simbol “pauziranih” želja iz našeg života i ljubavi koje su – domaća konzervirana rajčica. Ako sanjate trolitarske limenke s limenim poklopcima (a niste ih konzumirali posljednjih nekoliko dana), najvjerojatnije vas nerviraju nerealizirani planovi ili ste razočarani u svog partnera.

Netko jede rajčice

Ako u snu netko jede rajčicu pred vašim očima – najvjerojatnije, to može značiti sram i iritaciju koju osjećate zbog nečega što u vašem životu rade ljudi koji su vam strani.

A. naravno, možda ste samo na obali navikli na prehranu koja se temelji na pašteti i paradajzu pa srce, poslije povratka u poslovnu rutinu, žudi za nekim opuštenijim vremenima.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia/Instagram

Preporučujemo

Pročitajte i...

Početničke pogreške pri skidanju kilograma

Ako se želite vratiti u formu ovo su stvari na koje morate pripaziti

Otkrijte tajne organizacije vjenčanja i osvojite vrijedne nagrade na Sajmu vjenčanja u Osijeku

Kako organizirati vjenčanje da to zaista bude dan iz snova, a ne noćna mora? Treba li vam na tom putu stručnjak za organizaciju vjenčanja? Što on zapravo radi i koje su to tajne organizacije vjenčanja za pamćenje? Otkrijte na Sajmu vjenčanja u Osijeku powered by Portanova 18. i 19. siječnja, sudjelujte u radionici Sve tajne organizacije vjenčanja by Tihana Tomljanović i osvojite vrijedne nagrade! Sretno!

Evo kako da vaša forma preživi božićno prejedanje!

Fitness influenceri su podjelili nekoliko savjeta

Vrijeme je za boksačke rukavice

Q BOX-boks, yoga i aerobik u jednom

Biljni čajevi koje obožavamo

   Osim što su ukusni, odlični su za zdravlje

Vrijeme je za zimski detox!

Očisti organizam prije obilnih božićnih ručkova

▲ Povratak na vrh