Hrvatica u top 10 najboljih ženskih modela svijeta

05.12.2017.

Upravo je u Milanu, po drugi put od svog osnutka 1983. godine, održano 34.svjetsko finale Elite Model Looka na kojem su sudjelovali predstavnici 36 zemalja, a Hrvatsku su uspješno predstavili Petra Ugljarević iz Osijeka i Andrija Arbanasić iz Zagreba

U oštroj konkurenciji 63 nova lica (34 djevojke i 24 mladića) iz cijelog svijeta, Elitovi agenti i stručni žiri sastavljen od modnih stručnjaka, kao što su Anne Catherine Lacroix, Natasa Vojnović, Mark Vanderloo, Tony Ward, Giampaolo Sgura, Lorenzo Serafini, predvođen Vickom Mihaci – predsjednikom Elite management, uvrstio je Petru u deset najboljih novih ženskih lica.

Petri je to donijelo potpisivanje dvogodišnjeg ugovora s renomiranom svjetskom modnom agencijom Elite model management vrijednog minimalno 50 tisuća eura.

Petra Ugljarević

Petra Ugljarević, članica modne agencije Relatum Model Management, vrsna je pijanistica te odlična učenica glazbene škole Franje Kuhača Osijek koju pohađa paralelno s II. Gimnazijom u Osijeku. Višemjesečnim napornim pripremama dokazala je da, uz ljepotu i talente, trud i odricanje donose izvrsne rezultate, pa ne sumnjamo da će svojim budućim modnim uspjesima još jednom pokazati da su Hrvatice među najljepšim žena svijeta.

Petra Ugljarević

Tekst i foto: PR

Preporučujemo

Pročitajte i...

Je li zabrana premršavih i premladih modela doista prekretnica u modnoj industriji ili samo forma?

Kering i LVMH su udružili snage i službeno zabranili angažiranje modela koji nose veličinu manju od 34 ili su mlađi od 16 godina. No, hoće li to doista biti velika prekretnica u svijetu mode?

Tri desetljeća karijere Claudije Schiffer

Imaju je Cindy, Naomi, Gisele i Kate pa zašto ne bi i Claudia? Legendarna njemačka manekenka, pripadnica elitne ekipe supermodela devedesetih i miljenica Karla Lagerfelda, u suradnji s izdavačkom kućom Rizzoli priprema vlastitu monografiju kojom će obilježiti trideset godina na sceni

Stilski dosje: Aymeline Valade

Upoznajte Francuskinju čiji nas je stil oduševio

Afef Jnifen: od Cavallijeve muze do borkinje za ljudska prava

Sjećate li se ovog modnog dragulja iz Tunisa koji je zajedno sa Cindy, Naomi i Lindom osvajao sve revije tijekom 90-tih?

Bianca Balti

Udala se Bianca Balti u divnoj Dolce&Gabbana haljini

Jučer su Instagram preplavile fotografije s vjenčanja talijanskog supermodela Biance Balti

Atraktivna pjevačica u ulozi modela - je li i ona plus size?

Nicki Minaj potpisala profesionalni ugovor s agencijom Wilhelmina Models

▲ Povratak na vrh