Adele će potpisati ugovor života

Adele
23.05.2016.

Sony je britanskoj pjevačici ponudio ugovor života

Čini se kako će Adele probiti još jedan rekord. I to onaj koji je, ni manje ni više, nego držala Whitney Houston više od 20 godina. Naime, Adele će uskoro potpisati novi ugovor s kućom Sony, koja će izdati nekoliko njenih novih albuma, i to za nevjerojatnih 90 milijuna funti! 

Upravo će toliko Adele dobiti za suradnju sa Sonyjem, koji će imati prava na sve ono što ova Britanka snimi u studiju, kao i izda na digitalnim platformama (tko još broji prodane fizičke kopije albuma?). Whitney Houston za svoje je albume s Aristom dobila 70 milijuna funti, a Robbie Williams donedavno je bio najbolje plaćeni britanski glazbenik.

Čisto da vas podsjetimo – riječ je o 870 milijuna kuna. Probajte to samo zamisliti!

Fotografije: press

Pročitajte i...

Adele započinje novu romansu koja bi mogla biti preslatka. Držimo im fige

„Stvari se zahuktavaju. Kreću se u istim londonskim krugovima i zabavno im je…“

Ultimativni soundtrack za 2021: 12 glazbenih albuma za kojima naše uši žude

Što se nalazi na listi najiščekivanijih muzičkih izdanja koja će obilježiti godinu?

Adele kao kandidatkinja u reality showu "The Bachelor"

Dugoiščekivani novi album Adele još nije završen, ali je ovog vikenda pokazala da osim pjevačkih posjeduje i glumačke sposobnosti

Ovo je knjiga za koju se Adele kune da joj je promijenila život

Svi smo svjedoci drastične vizualne transformacije slavne pjevačice, koja je u nedavnom Instagram postu otkrila koje ju je štivo inspiriralo da počne slušati svoj unutarnji glas i postane najbolja verzija sebe- inside & out!

Adele, jesi li to ti?

Minimalno pedeset, a vjerojatno i više. Toliko je kilograma izgubila britanska pop zvijezda Adelle, koja se topi sa svakim svoji novim Instagram postom…

▲ Povratak na vrh