Nova suradnja OREA i Lady Gage stigla je u dućane

08.03.2021.

Inspirirana hit albumom iz 2020., Chromatica, nova suradnja OREA i svjetske mega zvijezde i filantropkinje Lady Gage stigla je 25. siječnja u hrvatske trgovine

Klasična plava ambalaža OREO Original keksa od 176 g dobila je Gaga ‘makeover’, a dizajn inspiriran albumom Chromatica mijenja boju ambalaže u jarku ružičastu koja donosi uzbudljivo digitalno iskustvo koje tek trebate otkriti te mogućnost osvajanja fantastičnih glazbenih nagrada.

Kupci mogu skenirati QR kȏd na ograničenim pakiranjima i uživati u ekskluzivnim digitalnim sadržajima. Od 1. do 28. ožujka obožavatelji mogu sa svakim OREO pakiranjem i brojem računa kao dokazom kupnje Oreo proizvoda sudjelovati u nagradnoj igri za mogućnost osvajanja zanimljivih nagrada. Više informacija potražite na www.singwithoreo.com.

‘Ova suradnja inspirirana je Chromatica svijetom, gdje dobrota prevladava nad svime’, rekla je Lady Gaga.

Kupci mogu na posebnim ograničenim pakiranjima skenirati QR kȏd za pristup OREOgramima s Lady Gagom i njezinim motivirajućim porukama koje mogu podijeliti s prijateljima, obitelji, kolegama i svim voljenim osobama.

OREO će također organizirati jedinstveno natjecanje u kojem će ljubitelji OREO keksa moći podijeliti svoju najbolju obradu kritički hvaljenog glazbenog singla ‘Stupid Love’. Najbolje će snimke urediti i stvoriti virtualni glazbeni spot ‘DUETA s Lady Gagom!

‘Obožavatelji proizvoda OREO i Lady Gage sada konačno mogu kupiti proizvode iz ove suradnje. Možete sudjelovati na mnoge načine, ne samo kupnjom naših ukusnih keksa, već i dijeljenjem poruka dobrote za mogućnost osvajanja glazbenih nagrada i priliku da se vaša obrada pjesme ‘Stupid Love’ pretvori u virtualni glazbeni duet s Lady Gagom. Nadamo se da će ova suradnja unijeti malo zabave u živote naših obožavatelja ove godine’, rekla je predstavnica tvrtke Mondelez, Irena Smiljanić.

Ograničeno izdanje pakiranja dostupno je u kutiji veličine od 176 g.

Pročitajte i...

Dirnuta Lady Gaga fanovima bacala tulipane

Lady Gaga završila je snimanje 'House of Gucci' i oprostila se od fanova u Italiji - u svom stilu

Fantastična Cruella makeup kolekcija stiže 13. svibnja u Hrvatsku!

Poželjna kolekcija punk-rock crvenih i sjajno metalnih nijansi kojima nećete moći odoljeti dolazi u MAC trgovine

cardi b

I Cardi B odlučila unovčiti slavu: Pokreće kozmetičku liniju?

Slijedeći primjere iskusnih kolegica, reperica se baca u poduzetničke vode

tinktura

Veseli nas ova beauty priča iz Hrvatske: Kreativni tim Tinktura osmislio je besramno dobar makeup!

Kolekcija šminke Tinktura sve je što vam treba u kozmetičkoj torbici

Kako ruž zadržati na usnicama dok nosimo masku

'Novo normalno' izazov je na svim poljima, uključujući i makeup.

▲ Povratak na vrh