Nova suradnja OREA i Lady Gage stigla je u dućane

08.03.2021.

Inspirirana hit albumom iz 2020., Chromatica, nova suradnja OREA i svjetske mega zvijezde i filantropkinje Lady Gage stigla je 25. siječnja u hrvatske trgovine

Klasična plava ambalaža OREO Original keksa od 176 g dobila je Gaga ‘makeover’, a dizajn inspiriran albumom Chromatica mijenja boju ambalaže u jarku ružičastu koja donosi uzbudljivo digitalno iskustvo koje tek trebate otkriti te mogućnost osvajanja fantastičnih glazbenih nagrada.

Kupci mogu skenirati QR kȏd na ograničenim pakiranjima i uživati u ekskluzivnim digitalnim sadržajima. Od 1. do 28. ožujka obožavatelji mogu sa svakim OREO pakiranjem i brojem računa kao dokazom kupnje Oreo proizvoda sudjelovati u nagradnoj igri za mogućnost osvajanja zanimljivih nagrada. Više informacija potražite na www.singwithoreo.com.

‘Ova suradnja inspirirana je Chromatica svijetom, gdje dobrota prevladava nad svime’, rekla je Lady Gaga.

Kupci mogu na posebnim ograničenim pakiranjima skenirati QR kȏd za pristup OREOgramima s Lady Gagom i njezinim motivirajućim porukama koje mogu podijeliti s prijateljima, obitelji, kolegama i svim voljenim osobama.

OREO će također organizirati jedinstveno natjecanje u kojem će ljubitelji OREO keksa moći podijeliti svoju najbolju obradu kritički hvaljenog glazbenog singla ‘Stupid Love’. Najbolje će snimke urediti i stvoriti virtualni glazbeni spot ‘DUETA s Lady Gagom!

‘Obožavatelji proizvoda OREO i Lady Gage sada konačno mogu kupiti proizvode iz ove suradnje. Možete sudjelovati na mnoge načine, ne samo kupnjom naših ukusnih keksa, već i dijeljenjem poruka dobrote za mogućnost osvajanja glazbenih nagrada i priliku da se vaša obrada pjesme ‘Stupid Love’ pretvori u virtualni glazbeni duet s Lady Gagom. Nadamo se da će ova suradnja unijeti malo zabave u živote naših obožavatelja ove godine’, rekla je predstavnica tvrtke Mondelez, Irena Smiljanić.

Ograničeno izdanje pakiranja dostupno je u kutiji veličine od 176 g.

Pročitajte i...

Izdvojili smo makeup proizvode za vruće ljetne dane u koje se isplati investirati

Savršeni look u 11 sati ujutro i razmazani makeup do 17 sati - dobrodošli u svijet ljetne šminke!

3 kreativna načina za nošenje eyelinera ovog ljeta

Tuševi olovke za oči su klasici, ali ove sezone postaju zabavni

Pita se Lady Gaga, pitamo se i mi: U čemu je stvar s ovim šeširićima?

Već nekoliko sezona, bucket hat je omiljeni celebrity modni dodatak

Beauty transformacija Nine Badrić

Pjevačica Nina Badrić slovi za jednu od najljepših žena na javnoj sceni, koja plijeni ne samo svojim besprijekornim modnim stilom, već i prirodnim i njegovanim izgledom

bronzer

Čemu služe bronzeri?

Zrake sunca iz kutijice

lady gaga

6 kombinacija Lady Gage koje evociraju zlatno doba Hollywooda

Od haljina do frizure i modnih dodataka - sve što nosi pjevačica i glumica je oličenje retro glamura

▲ Povratak na vrh