Novi album Billie Eilish stiže na ljeto, a ona je ‘sretnija nego ikad’

billie eilish
28.04.2021.

A novi singl i prije negoli smo se nadali!

Billie Eilish je, nakon briljantnog debitantskog albuma ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go?’ objavljenog 2019. najavila novi. Album pod nazivom ‘Happier Than Ever’ snimila je za vrijeme pandemije s bratom Finneasom, a na njemu će se naći 16 pjesama.

Datum izlaska novog albuma je 30. srpnja, ali u najavnom singlu moći ćemo uživati već ovog četvrtka! O kojoj pjesmi se radi još nije poznato, premda se pretpostavlja da će to biti ‘Happier Than Ever’ čije smo isječke imali prilike čuti u kratkim videima na njezinu Instagram profilu.

Iako je Billie u protekloj godini imala više slobodnog vremena nego ikad od početka karijere, ne znači da je mirovala: snimila je dokumentarac ‘The World’s a Little Blurry’, pripremila knjigu, a očito snimila i novi album.

Njega je opisala kao najdraži projekt na kojem je ikad radila. ‘Ovo mi je najdraža stvar koju sam ikad stvorila i jako sam uzbuđena i nervozna i jedva čekam da ga čujete. (…) Nadam se da ćete osjetiti ono što ja osjećam’, napisala je na svom Instagram profilu. I mi smo uzbuđeni i jedva čekamo!

Piše: Kristina Stakor

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Mlade snage Met gale

Jedan od najglamuroznijih modnih događaja godine održat će se u rujnu, a modno događanje predvodit će neka od najzanimljivijih mladih lica

sara renar

Sara Renar: 'Živimo krizna vremena i dužnost mi je progovoriti o tome kroz svoj rad'

Ekskluzivno za elle.hr, poznata kantautorica otkriva kako žive slobodni umjetnici, zašto želi isključiti komentare na internetu te kako koristi poziciju da je se vidi i čuje kako bi progovorila o problemima današnjice

Kakvu knjigu objavljuje Billie Eilish?

Knjiga, audioknjiga, dokumentarac... čini se da će 2021. biti godina Billie Eilish!

Ultimativni soundtrack za 2021: 12 glazbenih albuma za kojima naše uši žude

Što se nalazi na listi najiščekivanijih muzičkih izdanja koja će obilježiti godinu?

▲ Povratak na vrh