Novi lookovi Selene Gomez i Halle Berry

nove frizure
03.05.2021.

Jesmo li spremni za ovako drastične promjene imidža?

S prvim intenzivnijim zrakama sunca i promjenom zimske za lakšu garderobu, razmišljamo o totalnoj promjeni looka, a nedavne drastične promjene frizura celebova intenzivirale su te misli.

Halle Berry na dodjeli Oscara premijerno je prikazala ultrakratki bob sa šiškama koji je mnoge iznenadio (i ne baš oduševio). No u pitanju nije ni nova uloga ni velika životna promjena koja počinje od frizure, već naprosto – perika. Halle je na svom Instagram profilu objavila fotografiju s dugim osunčanim uvojcima uz caption: ‘Oscar bob…just kidding’ i stala na kraj svim kritikama njezina novog (privremenog) izgleda.

Selena Gomez doživjela je dramatičnu promjenu imidža koja zahtijeva mnogo veću posvećenost: svoju prirodno tamnu kosu je posvijetlila do platinaste nijanse.

Njezin frizer otkrio je da je za to bilo potrebno ‘200 folija, nekoliko posuda blajha i osam sati magije za kosu’. Takva strpljivost treba biti nagrađena, pa Selena izgleda osvježeno i spremna za nove izazove, baš kao i Billie Eilish koja je također nedavno svoju zeleno-crnu kosu zamijenila platinastom nijansom i tako pokazala da je započela novu fazu u životu. Možda nije nužno žrtvovati jedan slobodan dan za takve velike promjene, nego će biti dovoljni i manji rezovi za novu, veseliju, proljetnu fazu.

Piše: Kristina Stakor

Foto: Profimedia, Instagram halleberry

Pročitajte i...

J. Lo, Selena Gomez i Meghan Markle udružile snage na novom projektu

Meghan Markle i princ Harry okupili zvijezde i političare za borbu protiv Covid-19

oscari 2021

Što su nosile zvijezde na sinoćnjim Oscarima?

Pobjednici nas nisu previše iznenadili, a glamurozni lookovi?

Ususret ovogodišnjim Oscarima, prisjetili smo se nekih od najljepših lookova

Ove nedjelje očekuje nas novi/stari crveni tepih, a tom prigodom prisjećamo se 30 fantastičnih lookova iz novije i starije povijesti Oscara

'Mislim da smo ubili franšizu': 9 glumaca o najgorim filmovima koje su ikad snimili

Zvijezde imaju par probranih riječi za projekte koji su ispali slavno neslavni

grey blending

Seksi sijede: Hoćete li prihvatiti trend 'gray blendinga'?

Sav potencijal srebrnog sjaja sijedih vlasi

▲ Povratak na vrh