Špijunski film koji ne možemo dočekati: U ‘The Gray Man’ glume i Ryan Gosling i Regé-Jean Page i Chris Evans!

04.03.2021.

James Bond dobio opasnu konkurenciju

Adaptacija prvog iz serije romana Marka Greaneya, ‘The Gray Man’ špijunski je triler u kojem će glavnu ulogu, onu bivšeg agenta CIA i plaćenog ubojice tumačiti Ryan Gosling. Ovo će biti prilika da ga vidimo u novoj ulozi po prvi puta od 2018. kada je glumio Neila Armstronga u filmu ‘Prvi čovjek’. Za petama bivšem kolegi iz CIA, Courtu Gentryju, bit će Lloyd Hansen kojeg će utjeloviti Chris Evans, a na setu će im se pridružiti i – svima omiljeni vojvoda iz serije ‘Bridgerton’ – Regé-Jean Page. Glavna ženska uloga pripala je Ani de Armas, Evansovoj kolegici iz filma ‘Knives Out’, premda je nepoznato koji će lik tumačiti jer u prvoj knjizi iz serijala nema važnijih ženskih likova, pa je moguće da će uvesti neki lik iz kasnijih nastavaka ili osmisliti poseban lik baš za nju.

No, niti tu nije kraj popisa zvjezdanih imena u filmskoj postavi jer će se u filmu pojaviti i Billy Bob Thornton, brazilski glumac Wagner Moura, najpoznatiji po ulozi Escobara u seriji ‘Narcos’ te Alfre Woodard, poznata po ulogama u ‘Očajnim kućanicama’ te ’12 godina ropstva’.

Koliko ćemo morati čekati na ovaj obećavajući blockbuster još nije poznato. Snimanje bi trebalo započeti sredinom ožujka, no trajanje produkcije ovisi o mogućnostima snimanja na brojnim lokacijama. A obzirom da su producenti i redatelji, braća Russo, zamislili cijelu franšizu oko Ryana Goslinga, čini se da je ovo tek početak.

Piše: K.S.

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Nismo prepoznali ovog holivudskog velikana na setu filma 'The House of Gucci'

U radnji se pojavila i Sophia Loren! Može li bolje?

Brad Pitt i Sandra Bullock u akciji

Snimanje još jednog trilera sa zvjezdanom postavom je u punom jeku

Snimanje nove sezone 'Bridgertona' počinje uskoro, a ovo zasad znamo

Daphne i Simon više nisu u fokusu, a pojavljuju se i neki novi likovi na londonskoj društvenoj sceni...

Jasmila Žbanić: 'Sve nas pritišće patrijarhalni sustav, a na našim prostorima još nema dovoljno ženskih glasova'

U povodu novoga filma Jasmile Žbanić pod naslovom 'Quo vadis, Aida?', o posljednjim danima prije genocida u Srebrenici kroz perspektivu lokalne profesorice koja je prevodila za UN-ovu bazu, razgovaramo s fantastičnom scenaristkinjom i redateljicom o različitim facetama njezine filmske povijesti. O traumi, ljubavi i klauneriji, boli i prebolijevanju, procesu rada i procesiranju priča koje traže da budu ispričane te turbulencijama iza kulisa tijekom snimanja ovog iznimno važnog i vrijednog filmskog djela…

▲ Povratak na vrh