Što su Kim K i Kanye napravili u tajnosti?

24.10.2019.

Poseban događaj za poznati par

Uz sveprisutni pristup Kardashian klanu tijekom dugogodišnje reality emisije, koji je dodatno pofutran praćenjem na društvenim medijima i čestim sudjelovanjem na događanjima, rijetko je kad ne znamo što poznata obitelji priprema. Međutim, najnovija epizoda Keeping Up with Kardashians dala nam je potpuno nove podatke. Naime, Kim i Kanye West su potajno obnovili zavjete na svoju petogodišnjicu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


Par se vjenčao u svibnju 2014. na raskošnoj talijanskoj ceremoniji u kojoj je mladenka nosila Givenchy haljinu Riccarda Tiscija i prošetala prolazom do Andree Bocellija koji je pjevao uživo. Gosti su bili John Legend i Chrissy Teigen, Steve McQueen, Alexander Wang i Olivier Rousteing, a Lana Del Ray je doputovala u Europu kako bi nastupila na svadbenoj proslavi noć prije.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @lexiyonce on


Za njihovu obljetnicu Kim je odlučila iznenaditi supruga repera ceremonijom obnove zavjeta u svibnju 2019. u njihovom domu u Los Angelesu. Iako stvarna razmjena zavjeta nije prikazana u programu, jer ju je Kim željela zadržati ‘stvarno osobnom jer nam je zaista privatna’, može se vidjeti kako se presvlači u bijelu haljinu sa sestrom i vježba nove zavjete, koje je napisala sa sinom Saint Westom, izvještava E!

Piše: N.B.
Fotografije: Instagram/Profimedia

Pročitajte i...

Cancel culture

Je li kultura otkazivanja legitiman način kažnjavanja, nepromišljenih, dijaboličnih i politički nekorektnih, moderna verzija osvetnički nastrojene rulje s vilama ili Ricky Gervais ima pravo kad kaže:“To što ste uvrijeđeni, ne znači da ste u pravu!”

Ovi celebrityji najavili su kako će danas zamrznuti svoje Instagram profile

Kim Kardashian, Leonardo di Caprio, Katy Perry i drugi u protestu protiv Zuckerberga

Kako je Elon Musk podržao Kanyeovu kandidaturu za predsjednika… i predomislio se

Podrška je trajala puna tri dana, što nije zanemarivo, s obzirom na sve

Kanye West: šef iz pakla ili žrtva laži?

Glazbenik Kanye West zaprijetio je tužbom bivšem tjelohranitelju jer je otkrio ne baš laskave detalje o njegovom karakteru. Navodno je West svojim zaposlenicima branio da nose odjeću jarkog printa..i da gledaju u smjeru njegove žene.

▲ Povratak na vrh