Volim botoks, pa što?

02.12.2013.

Televizijski producent i stroga zvijezda brojnih glazbenih emisija Simon Cowell ne štedi (se) na pomlađujućim zahvatima

Za britansku tv-zvijezdu Simona Cowella nitko ne bi rekao da su mu 54 godine jer mu je na licu sve manje bora, a cinici primjećuju i da je ‘napuhaniji’ nego obično.

Simonov mladenački izgled samo potiče glasine da je producent postao ovisan o pomlađujućim zavhatima.

„Simon već dugo koristi filere, a prijatelji se šale da je možda ipak malo pretjerao“, izjavio je neimenovani izvor za britanski časopis Closer. „Sklon je i botoksu. Zapravo, otići će na bilo koji tretman za koji smatra da bi mogao usporiti starenje.“

Još prošle godine glazbeni mogul viđen je s flasterima iza ušiju, što je siguran znak ‘face lifta’ ili zatezanja kože na licu i vratu.

„Čini se da je Simon koristio injekcije botoksa na čelu i injekcije hijaluronske kiseline (filere) na obrazima. Čini se da je tretirano i tkivo ispod vrata, što može biti rezultat liposukcije“, smatra plastični kirurg Mark Ho-Asjoe.

Simon je za časopis GQ pojasnio da se jednom tjedno na pola sata ‘prikači’ na drip koji sadrži vitamine C, B12 i magnezij nakon čega se osjeća danima osjeća izvrsno i osvježeno.

„Znam da zvuči ludo, ali osjećaj je fantastičan. Kad završim vitaminsku ‘kuru’, osjetim topli val kolanja vitamina kroz tijelo. Djeluje vrlo umirujuće, a opet, daje mi energiju za sljedećih nekoliko dana.“

© Cover Media

Pročitajte i...

Sreća u petero

Samo deset dana nakon rođenja sinčića, Lauren Silverman blista u društvu najdražih muškaraca

Povodom Angelininog 45. rođendana prisjećamo se njezinih najboljih red carpet lookova

Uvijek elegantna Angelina Jolie već gotovo 3 desetljeća oduševljava svojim red carpet izdanjima

Najinstagramičnije zagrebačke lokacije za modne selfije

Od Muzeja suvremene umjetnosti pa do zagrebačkog aerodroma, od skrivenih kutaka Gornjeg Grada do novozagrebačkih nebodera i grafitima ukrašenih zidova kao cool scenografije...Zagreb vrvi lokacijama za snimanje odličnih Instagram fotki!

Novi trend u make-up svijetu: bijeli eyeliner

Must-have u svakoj kozmetičkoj torbici

10 lookova Jeanne Damas koje ćemo ovo ljeto kopirati  

Ova cool Parižanka drži se pravila: „the more effortless you look, the more chic you look“. A ovo su njezine opuštene ljetne kombinacije u kojima vidimo i vas...

S kime se svađa Lana Del Rey i zašto?

Povodom izlaska novog albuma, Lana kaže da «nije da nije feministkinja, ali…»

▲ Povratak na vrh