Što za dizajnericu šarmantnog brenda Loré čini idealnu modnu kombinaciju?

14.06.2019.

Mlada nada domaćeg dizajna na ELLE Boutiqueu

Nakon što je tjedan mode u susjednoj nam Ljubljani otvorila novom kolekcijom naziva Havana talentirana mlada dizajnerica Loreta Gudelj sa svojim brendom Loré pripremila nam je modnu poslasticu za ELLE Boutique ove subote. Loreta je inspiraciju za kreiranje svoje nove kolekcije pronašla na kubanskim ulicama, u arhitekturi glavnog grada i zavodljivoj salsi, a njezino nadahnuće živopisnom Kubom rezultiralo je razigranom i šarmantnom kolekcijom ispunjenom volanima koja svakim komadom priziva dugo, vruće i bezbrižno ljeto.

 

 

U susret ovogodišnjem ELLE Boutique događanju, što ste pripremili ljubiteljima hrvatske mode?

Pripremili smo dosta ljetnih komada, najčešće izvedenih u lanu, lanu s vezom, viskozi i svili. Loré uvijek ima ženstvene komade pa smo tako i za ovaj Elle boutique pripremili pristupačnije i nosive komade.

 

 

Koji modni komadi čine savršenu kombinaciju za nadolazeću sezonu?

Svaki komad u kojem se osjećate opušteno i zadovoljno. Ljeto je za odmor i uživanje uz neki prirodni prozračni lepršavi materijal na koži.

Što biste izdvojili kao apsolutni must-have u ženskoj garderobi?

Svaka žena je svijet za sebe pa nema idealnog komada. Za mene je to dobar kombinezon koji se promjenom cipela, nakita ili torbe modificira iz dnevne u večernju kombinaciju.

 

Čemu se najviše veselite i koja su vaša očekivanja?

Veselim se Elle boutiqueu jer je zbog uvijek odlične atmosfere gdje mi dizajneri imamo priliku upoznati različite klijente i širu publiku. Također naši klijenti imaju mogućnost kupovine kolekcije po promotivnim cijenama što je odličan potez Elle magazina koji iznimnu pozornost posvećuje promociji hrvatskog dizajna. Bravo za Elle!

Pridružite nam se ove subote, 15. lipnja, od 10h do 21h u Dežanovoj ulici na ugodnom modnom druženju!

Piše: N.B.
Fotografije: Loré Collection

Pročitajte i...

Voda idealna za užurban način života

Voda koja je osvježila posjetitelje ELLE Boutiquea

U fantastičnom okruženju otvoren je ovogodišnji ELLE Boutique by Smartwater!

U Dežmanovoj ulici jutros su domaći dizajneri predstavili bestselere kolekcija po povoljnim cijenama

▲ Povratak na vrh