Nova opcija na Facebooku koja mijenja sve

01.02.2016.

No, ima jedna caka - moramo se još malo strpiti...

Zasad, samo pojedini korisnici Facebooka u Americi još od prošlog mjeseca imaju priliku isprobavati novu mogućnost koja mijenja naše ponašanje na spomenutoj društvenoj mreži – streaming videa!

Trenutno je ta mogućnost dostupna samo korisnicima iPhonea, no iz Odjela za odnose s javnošću Facebooka navode da će je uskoro proširiti na cijeli svijet. Ipak, mi koji smo vlasnici Androida posljednji smo koji ćemo uživati u stream opciji.

Kako koristiti ovu opciju (jednom kad se pojavi)

Korištenje nove opcije vrlo je jednostavno – kada se želi objaviti novi status, pojavi se i nova ikona “Live Video”. Njenim odabiranjem počinje se uživo prenositi video koji snima kamera na iPhoneu, a prijenos mogu gledati i komentirati vaši prijatelji na Facebooku. Nakon završetka prijenosa, video se dodaje na vašu vremensku crtu, a možete ga i obrisati ako ga ne želite. Fantastično!

Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Facebook se oprašta od lajkova

Društvena mreža započela je s testiranjem nove značajke

#10YearChallenge: mračna strana trenda uzdrmala Twitter

Jesmo li svi samo pijuni u igri za podatke?

Popularan blog "Humans of New York" postaje TV serija na Facebooku

Facebook je prije nekoliko mjeseci najavio da će započeti s emitiranjem serija, a to će se napokon dogoditi idućeg tjedna te će jedna od prvih serija biti ona posvećena genijalnoj stranici "Humans of New York"

▲ Povratak na vrh