Provedite Valentinovo uz Pavel

pavel
01.02.2016.

Tko može Dan zaljubljenih obilježiti romantičnije od onih koji slove za najzaljubljeniji par na domaćoj glazbenoj sceni?!

Aljoša Šerić i Antonija Matković Šerić, poznati i kao grupa Pavel, bračni su i glazbeni par koji je u 2016. zakoračio promocijom uspješnog singla „Poslije nas“. Pjesma koja se već pozicionirala na vrhovima hrvatskih top ljestvica, autorsko je djelo Aljoše Šerića, koji je ujedno i producent. Za miks je zaslužan Srđan Sekulović Skansi, a snimatelj u RSL studiju bio je Tomaž Maras. Videospot za kojeg stižu izvrsne kritke snimio je Luka Nižetić.

Aljoša je o novom singlu izjavio: “Pjesma je počela život kao kvazi sevdah, pa smo je utjerali u texmex, i sad je ispala nekakav slavensko-meksički hibrid, koliko god to čudno zvučalo. U svakom slučaju je drugačija od onog što smo dosad radili.„

 

Pavel

 

Pavel ističe da singl ne predstavlja zvuk albuma na kojem rade, a koji će biti vjerojatno najšareniji dosad, jer će uključiti različite žanrove, od indie folka preko irske tradicionalne do countrya i ciganske glazbe. Na albumu se radi, a izlazak planiraju krajem iduće godine.

Romantični u svom privatnom životu, ali i na sceni, Aljoša i Antonija, odlučili su Valentinovo, Dan zaljubljenih, uljepšati i svojim obožavateljima koje će počastiti koncertima u Rijeci i u Zagrebu. Riječki koncert će se održati u Pogonu kulture 12. veljače, a Pavel će ga održati u tandemu s grupom Vatra.

13. veljače, na središnjem zagrebačkom trgu, na našem događanju „Story Valentinovo“, Pavel će kratkim nastupom u svom akustičnom izdanju, najaviti i svoj zagrebački koncert. Koncert u Zagrebu se održava na samo Valentinovo 14.2. u Vintage Industrial Baru.

Fotografije i tekst: Story press

Pročitajte i...

Antonia Matković Šerić

Omiljeni odjevni komadi Antonije Matković Šerić

"Bird of paradise" naziv je nove ručno oslikane kolekcije Klare Ivanović čiju je viziju ljepote upotpunila predivna mlada pjevačica grupe Pavel

Pavel

Sanjiva glazba

Pavel će 31. listopada održati koncert u Velikom pogonu Tvornice kulture

pavel

Veliki koncert grupe Pavel

Znamo gdje ćete biti ove godine za Noć vještica

For Crying Out Loud ili o plakanju

Svi smo iskusili da nam osjećaji prerastu obujam prsa, počnu silom navirati na oči i spuštati nam se niz obraze u tankim mlazovima. Iako se ponekad ljutimo što nam oči propuštaju protiv naše volje, rijetko što toliko pročišćuje kao kvalitetna porcija plakanja. No kolika je važnost plača danas, kad se čini da suze više ne moramo toliko kriti? 

Signature kokteli kultnih filmova

Od Manhattana do martinija: savršeno piće za savršeni movie night

Veganska prehrana? Zašto ne

Veganstvo nije samo način prehrane, već i življenja. Njegova izvorna filozofija ne uključuje samo potrebu da se ne škodi životinjama, već i okolišu. Postoji niz razloga zbog kojih ga vrijedi isprobati barem na mjesec dana

▲ Povratak na vrh