Velike, male tajne druge sezone “Big Little Lies”

08.01.2019.

Sve što znamo o novoj sezoni koja uskoro stiže na HBO

U listopadu 2018. godine saznali smo da, iako je sam roman po kojem je temeljena megapopularna serija “Male laži” završio tamo gdje smo ostavili likove u prvoj sezoni, producentice Nicole Kidman i Reese Witherspoon itekako su odlučile pripremiti nam i drugu sezonu.

Novi redatelji Andrea Arnold donosi i novu radnju koja će istražiti laži u odnosima, trajnost prijateljstva, krhkost braka i, naravno, začaranu žestinu roditeljstva. No, a osim napete radnje gledatelji jedva čekaju vidjeti lik koji će tumačiti slavna Meryl Streep.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Ranije u kolovozu pojavila se fotografija na kojoj glumica Reese Witherspoon u liku Madeline Mackenzie baca sladoled na Meryl Streep na ulici.

Ako se želite uvjeriti u preciznost gađanja Reese, nova će sezona za vas biti prava poslastica. “Da, istina je. Bacila sam sladoled na Meryl Streep. To bi vas moglo obavijestiti o našem odnosu u seriji”, glumica je izjavila na gostovanju u emisiji Jimmya Fallona.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Još jedna zagonetka vraća se iz prve sezone, koja je dramatično završila kada je Perry, kojeg glumi Alexander Skarsgård, naizgled sreo svoju smrt. Ili možda nije?

 

“Čak ni ja ne znam jesam li stvarno mrtav ili ne. Sada se osjećam dobro, ali vidjet ćemo ”, rekao je glumac za časopis People na crvenom tepihu na Zlatnom globusu 2018. godine. Kako potvrđuje The Hollywood Reporter, Skarsgård će se ponovno pojaviti u drugoj sezoni.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Opsesija čišćenjem (i kako je unovčiti)

Kako postići da stan nakon velikog jesenskog čišćenja zaista ostane tako organiziran?

Pogledajte obrisanu scenu iz filma „Vrag nosi Pradu“

Prizor koji otkriva segment iz života Mirande Priestley za koji nismo znale…

Kako celebi obilježavaju milestone zvan četrdeseti rođendan

Slavna brazilska manekenka Gisele Bündchen upravo je navršila 40, ali umjesto da novac potroši na raskošnu zabavu, poput Kate Moss koja je za svoj četrdeseti spiskala 100 tisuća funti, Gisele je povodom svog rođendana odlučila kupiti i posaditi 40 tisuća stabala!

Zavirite u genijalni vrt glumice Reese Whiterspoon

Život u doba pandemije i socijalna izolacija sigurno bi nam lakše pali da smo je, poput slavne američke glumice, proveli u svom vrtu, uz cvrkut ptica, miris roštilja i ljuljačku od ratana...

nova serija nastala po knjizi autorice Liane Moriarty

Ako obožavate Big Little Lies imamo sjajne vijesti za vas

Jedva čekamo jedva čekamo jedva čekamo!

▲ Povratak na vrh