Custom made naušnice s potpisom Little Wonder na novom ELLE Boutiqueu

02.11.2020.

Unikatni i custom made komadi od dragog i poludragog kamenja kojima ne možemo odoljeti!

Iznenadna inspiracija koja proizlazi iz teksture prirode i topline minerala karakterizira prekrasne komade nakita Little Wonder, a što će predstaviti na novom ELLE Boutiqueu pročitajte u nastavku.

Što vas trenutno inspirira?

Trenutno svaki slobodan trenutak provodim u prirodi s obitelji tako da me najviše zaokupljaju forme i teksture koje pronalazim u našim šetnjama uz more ili u planinama. Inspiracija mi dolazi najčešće nesposredno i nenadano.

Koji vam je osobno najdraži komad iz nove kolekcije?

Moram priznati da mi se teško odlučiti za jedan komad, ali ako baš moram onda bi to bile Twisted Romana naušnice ukrašene sirovim dragim ili poludragim kamenjem. Kod ovog komada nakita sviđa mi se jer je svaki komad unikat upravo zbog korištenja sirovih minerala, a klijentice mogu birati koji kamen žele i na taj način dobivaju custom made naušnice. Izbor kamenja je dosta velik te raspolažem predivnim smaragdom, akvamarinom, plavim safirom, turmalinom, ametistom, itd. Najviše mi se sviđa kad vidim kako svjetlost prolazi kroz određeni mineral i stvara neku posebnu boju i toplinu.

Kako izgleda radni dan u “novom normalnom”?

Moj radni dan se nije bitno promijenio u ovoj novonastaloj situaciji jer inače radim od doma i na tome sam trenutno neizmjerno zahvalna. Moj studio se nalazi u našoj obiteljskoj kući tako da svako jutro nakon kave i odrađene joge idem na posao koji se sastoji od izradi narudžbi, rada na novim skicama i idejama, birokracije, itd. Sin mi još uvijek ide u vrtić tako da to vrijeme koristim za posao, a popodneva su rezervirana za obitelj i prijatelje.

Što ste nam pripremili za nadolazeći ELLE Boutique?

Za nadolazeći ELLE Boutique donosim komade iz nove kolekcije MMXX koje ćete moći kupiti na sniženju od 20% i selekciju nakita iz prošlih kolekcija koja će biti snižena za 40%. Veselim se druženju!

Dizajnerski nakit Little Wonder možete nabaviti po posebnim, promotivnim cijenama na Elle Boutiqueu, u subotu 7. studenog, u Hrvatskom glazbenom zavodu (Gundulićeva 6) u Zagrebu. Dodatan popust od 20% možete ostvariti za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama. Pod sloganima #stopostohrvatskidizajn, #zajednozahrvatskiglazbenizavod i #zajednozamodu, ovo će modno događanje okupiti vodeće domaće dizajnere, a jedinstveno šoping iskustvo oplemenit će i mini koncerti s repertoarom klasične i glazbe iz modnih filmova, u izvedbi članova Društvenog orkestra HGZ-a. Novo izdanje ELLE Boutiquea ima dobrotvornu notu pa će se dio prikupljenih sredstava uložiti u obnovu štete koju je Hrvatski glazbeni zavod pretrpio u potresu u ožujku.

Događanje će se održati u uvjetima ‘novog normalnog’ i uz pridržavanje mjera i preporuka koje nalaže Stožer civilne zaštite RH, pri čemu se vodi evidencija i regulira broj posjetitelja u prostoru. 

S obzirom da je događanje otvoreno od 10 do 19 sati, osigurat će se siguran protok svih posjetitelja, a ulaz se ne naplaćuje.

Piše: Kristina Stakor

Produkt fotografije: Glorija Lizde/Studio Prizor

Fotografije s modelom: Alma Štrkljević

Pročitajte i...

Kako održavati nakit na pravi način?

Ako ste ljubitelj nakita od zlata ili srebra, odnosno od bilo kog drugog materijala, gotovo je sigurno da mučite muku s time kako bi trebalo taj nakit održavati. Posebno ako je u pitanju nešto osjetljiviji materijal, kao što su na primjer biseri ili drago kamenje.

Ako ste mislili da je zlatna golubica Lady Gage "over-the-top", pripremite se

Nakit modne kuće Schiaparelli san je snova svih ljubitelja nadrealizma

Najljepši blagdanski pokloni su trajne uspomene

U oceanu ponude božićnih poklona teško je zadržati individualnost i odabrati onaj koji će biti odraz naših misli, želja i emocija. Kako ostaviti potpis, kako darovati nešto posebno, trajno, uspomenu za cijeli život? Odgovor je jednostavan: darujte nakit!

Nakit koji bi žene sa stavom voljele pronaći ispod božićnog drvca

Nakit je poklon s kojim ne možete pogriješiti, a Amaranthine ima novu kolekciju koja stavlja naglasak na povezanost s prirodom

Intervju s dizajnericom magičnog nakita Theodorom Warre

O Indiji, suradnjama, talismanima i putovanjima s poznatom britanskom kreativkom, unukom službenog zlatara Britanske Krune

Osjetite dašak Pariza u Zagrebu

Potražite božićnu bajku u Borboleta trgovinama

▲ Povratak na vrh