Leteći Lamborghini i biserna pustinja u kampanji Bottega Venete

02.08.2019.

Još jedan uspješan rad mladog dizajnera Daniela Leeja

Nadrealistični scenariji ne izostaju iz modnog svijeta niti ove sezone. Bottega Veneta bilježi veliki uspjeh otkad je Daniela Lee imenovan novim kreativnim direktorom brenda. Nakon Pre-Spring kolekcije za 2020. godinu, luksuzna kuća sada predstavlja svoju najnoviju kampanju jesen/zima 2019. godine.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LAUREN PARSONS (@lauren.parsons) on


Snimio ju je modni fotograf Tyrone Lebon. Prelijepo plavo nebo i široki horizont Joshua Tree parka u Kaliforniji čine fantastičnu pozadinu upečatljivim modnim kreacijama. Modeli su fotografirani pozirajući ispred zlatnog Lamborghinija koji lebdi u zraku. Odjeveni su u komade poput haljine koja nalikuje na metalik košulju i crne polusportske kombinacije. Sveukupno, kolekcija sadrži polirani i uzdignuti izgled koristeći strukturalne i čiste rezane materijale. „Snaga, senzualnost, biće u trenutku. Bottega Veneta namjerava definirati točku gledišta, novi način uočavanja suptilne individualnosti, a zatim subverzirati taj status “, izjavio je Daniel Lee u priopćenju za javnost.

U galeriji pogledajte fotografije iz kampanje.

Piše: N.B.
Fotografije: Bottega Veneta

Pročitajte i...

Nanny Fine - neočekivana modna inspiracija 2020.

Modnu inspiraciju potražile smo u camp ikoni 90-ih i pronašle komade od umjetnog krzna koji vrište: Miss Fiiiiine!

U ove torbice stane SVE!

Novčanik, ključevi, mobitel, maska, dezinficijens... kao da je Mary Poppins bila inspiracija za ovosezonske torbe jer u njih baš sve stane

Modna odluka sezone: gležnjače - elegantne vs. glomazne

Gležnjače su i dalje omiljeni komad za jesensko razdoblje, a glavna dilema ove sezone jest - odabrati elegantne ili glomazne?

Matrix division: izbor najboljih kožnih kaputa

Seksi drama kožnog kaputa ostvaruje svoj puni potencijal u našem shopping vodiču

▲ Povratak na vrh