Ljeto, zabava i Kaia Gerber u novom filmu

13.01.2019.

Preljepi prizori nove kampanje za proljeće/ljeto 2019.

Novi trominutni film brenda Saint Laurent u svrhu kampanje za sezone proljeće/ljeto 2019. godine je oda mladima, ljetnim danima, slobodi i druženju.

Za režiju je zaslužna je bila Nathalie Canguilhem, dok je umjetnički voditelj Anthony Vaccarello. Glavne uloge u kampanji, koja bi se mogla nazvati i kratkim filmom, nose glumac iz nove sezone serije “Twin Peaks” Caleb Landry Jones i manekenka Kaia Gerber. Junaci su hrabri, mladi ljudi, koji će ovog proljeća i ljeta istovremeno biti jaki i puni osjećaja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ncanguilhem (@ncanguilhem) on

Piše: N.B.
Fotografije: Saint Laurent/Instagram/Profimedia

Pročitajte i...

Život ispod maske

„Budi ti. Ali nosi masku“, poručuje nam pop diva Lady Gaga. Svjetski celebi pridržavaju se uputa svojih kriznih stožera i disciplinirano stavljaju zaštitne maske svaki put kad napuste kuću, bez obzira idu li u shopping, na kavu ili, poput Kaie Gerber, u teretanu

Kaia Gerber glumi u glazbenom videu koji je režirala Cara Delevingne

Poznata britanska manekenka i glumica režirala je spot za pjesmu „Crying In The Mirror“ američke pjevačice Rainey Qualley, poznatije pod pseudonimom Rainsford, a glavnu ulogu glumi njihova prijateljica Kaia Gerber. Rezultat? Ocijenite sami!

Recite zbogom fashion kalendaru na koji ste navikli

Saint Laurent i Gucci podvukli su crtu

Svi pričaju o Insta book clubu Kaie Gerber!

I gostovanjima legendarnih faca poput Lene Dunham ili Marca Jacobsa.

▲ Povratak na vrh