Moderne mladenke nose crno uvijek – poručuje nam Vera Wang

11.09.2019.

Jubilarna revija njujorške dizajnerice

Američka dizajnerica Vera Wang poznata je, ne samo po fantastičnim kolekcijama vjenčanica (čini se da je postala ime za haljine za mladenke), već i po ready-to-wear odjeći. Revija modne kuće Vera Wang, koja se sinoć održala u sklopu New York Fashion Weeka, postala je posebna iz dva razloga.

 

Prvo, dizajnerica se vraća s novom kolekcijom nakon dvogodišnje pauze. Drugo, obilježava 30. godišnjicu rada u modnoj industriji. Jej! Simbolično je da su svi modeli odjeće iz kolekciji bili crne boje. Morticia Adams bi zasigurno umrla za ovu kolekciju i potom se vratila među žive kako bi ju nosila. Sama dizajnerica nazvala ju je “kalifornijskim snom”. Kreacije su nalikovale na složenije gotske verzije svilenih spavaćica i negližea, kombinirane s prozirnim bustier topovima i crnim kožnim rukavicama.

U nastavku pogledajte najupečatljivije modele.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

U potragu za savršenom vjenčanicom ne morate ići predaleko, našle smo sjajan brend u susjedstvu

Vjenčanice iz snova u Ines Atelier Bridal kolekciji za 2020./2021.

Kako nositi kravlji uzorak?

Neočekivani životinjski print na modnim pistama

Možete li vjerovati da Vera Wang ima sedamdeset godina? Mi ne

Slavna američka dizajnerica nedavno je na Instagramu objavila slike iz mladosti, a njezini su obožavatelji zaključili da se uopće nije promjenila. I dalje ima jednako gustu, sjajnu kosu, vitku liniju i zabavan modni stil...

▲ Povratak na vrh