Najbolja modna izdanja s CFDA dodjele nagrada

06.06.2017.

Kad se slavi moda, onda se na crvenom tepihu očekuju samo najbolje kreacije

Brojne poznate zvijezde i dizajneri sinoć su se okupili na Manhattanu kako bi svojim prisustvom obilježili još jednu godišnju dodjelu nagrada Vijeća modnih dizajnera Amerike (CFDA).

Vijeće američkih modnih dizajnera već godinama dodjeljuje priznanja u kategorijama najboljih dizajnera ženske i muške odjeće te modnih dodataka, najboljeg internacionalnog dizajnera, modne ikone i životnog postignuća.

Zbog velike vrijednosti koju ima u modnom svijetu, ova se nagrada često naziva modnim Oscarom pa ne čudi da se svi trude da njihova modna izdanja prođu nezapaženo na crvenom tepihu. Crveni tepih vrvio je poznatim licima, a modeli i muze već su tradicionalno njime prodefilirale ruku pod ruku sa svojim omiljenim dizajnerima.

U galeriji pogledajte čiji su lookovi oduševili…

Pročitajte i...

Fantastična moda na crvenom tepihu filmskog festivala u Cannesu

Samo nekoliko dana nakon haute couture revija, neke smo kreacije imali prilike vidjeti na zvijezdama festivala na Azurnoj obali

Najbolji glamurozni i malo manje glamurozni momenti s dodjele Zlatnih globusa

Još uvijek smo u čudnom pandemijskom razdoblju pa su se neki dobitnici, voditeljice i prezenteri pojavili na crvenom tepihu i pozornici dok se većina nominiranih na dodjelu uključila putem videopoziva i dokazala - zvijezde su baš poput nas!

10 nezaboravnih haljina koje su od žena stvorile ikone

Lansirale karijere, napretke u tehnologiji, uzrokovale nebrojene kartice teksta i internetske rasprave, proslavile dizajnere koji su ih osmislili... tko bi rekao da sve to mogu - haljine

Emmy crveni tepih – najbolje i najgore obučeni

ELLE izbor najstylish dama te onih malo manje uspješnih!

▲ Povratak na vrh