U potragu za savršenom vjenčanicom ne morate ići predaleko, našle smo sjajan brend u susjedstvu

24.08.2020.

Vjenčanice iz snova u Ines Atelier Bridal kolekciji za 2020./2021.

I dok se navikavamo na novo normalno, mnoge su buduće mladenke vjenčanje prebacile za iduću godinu, u nadi da će  do tada covid ludilo proći. Ipak, to nas ne sprječava da maštamo i tražimo haljinu u kojoj ćemo zablistati na najsretniji dan u životu.  Jedan od regionalnih brendova koji iskače svojom kreativnošću i inovativnošću kad su pitanju vjenčanice je srpski brend INES ATELIER BRIDAL. Iza brenda stoji Ines Janković koja je početkom lockdowna, zajedno sa svojim timom, predstavila novu kolekciju za 2020./2021. U kolekciji dominiraju vrlo moderni krojevi i siluete. Jednostavnost, elegancija i čisti rezovi čine ovu kolekciju različitom od klasičnih vjenčanica koje smo navikli viđati.

Za razliku od prethodnih kolekcija, koje su odisale romantičnim boho stilom,  ove godine se dizajnerica odlučila i za još jedan odmak u vidu dodavanja metalik elementa koji je kolekciji dodao glamuroznu dimenziju. Osim raskošnih dugih vjenčanica tu su i midi haljine kao i odjela za malo odvažnije mladenke.

Vjerujemo da će u novoj INES BRIDAL KOLEKCIJI svaka buduća mladenka pronaći svoju haljinu iz snova, a mi vam u nastavku donosimo par predivnih vjenčanica koje su nas ostavili bez riječi.

Piše: Jelena Budimlić
Fotografije: Instagram @inesbridal

Pročitajte i...

Bili smo na Sajmu vjenčanja u Opatiji

Pogledajte kako nam je bilo na jubilarnom 20. Sajmu vjenčanja u Opatiji

Najljepše BERTA vjenčanice ravno s modnih pista New Yorka u Vesna SPOSU!

Prostor ekskluzivnog fashion storea Vesna SPOSA, za sinoćnju reviju pretvoren je u modnu pistu kakvom se mogu pohvaliti svjetski dizajneri. Što jedino i priliči svjetski poznatom brendu, BERTA. Dizajner koji vlada svjetskim modnim pistama, vjenčanice koje nas ostavljaju bez daha, vjenčanice koje želimo!

▲ Povratak na vrh